22-12-2008, 13:37
|
|
|
חבר מתאריך: 10.12.06
הודעות: 1,379
|
|
אני אוהב לאלתר ולזרוק לסיר של הפתיתים מה שיש
אין פה כמויות מדודות, אבל זה יוצא מעולה
מחממים שמן זית בסיר, אם רוצים אפשר לטגן בו בצל
זורקים את הפתיתים פנימה ונותנים להם טיגון קל של חצי דקה בערך
מוסיפים חצי כפית סויה, כפית טריקאי, רבע כפית חומץ בלסמי
הכל הולך כאן, מה שרוצים נכנס.
מוסיפים כף מרק עוף ומכסים במים
אפשר לשים מעט פחות מים ולהוסיף חצי כוס יין לבן
אפשר במקום מים להשתמש בחלב, ואז מקבלים מרקם קרמי טעים מאוד.
אחרי שזה רותח מוסיפים כף של דבש או סילאן תמרים
זה נשמע מוזר, אבל זה נותן מתקתקות נפלאה.
כמובן שאפשר להוסיף תבלינים, גם צ'ילי מתוק הולך, יש פעמים שאני מוסיף קופסאת פטריות פנימה.
אם משתמשים באבקת מרק פטריות במקום אבקת מרק עוף, ממולץ שתי דקות לסיום להוסיף כף מיונז, זה מעדן את הטעם בצורה נפלאה.
בכל מקרה, מערבבים מידי פעם, אם חסרים נוזלים מוסיפים
החברים חוזרים שוב ושוב לאכול מהפתיתים למרות שזה האוכל הכי פשוט שיש
_____________________________________
קוראים לי ניר ... ואין לי חתימה...
אנחנו אוהבים אותך!
www.nirgeiger.com
|