08-12-2008, 00:02
|
|
|
חבר מתאריך: 08.11.08
|
|
המממ נושא האשכול הזה זו בהחלט נקודה מעניינת בפני עצמה...
אני שמח שזה התפתח מהסיקורים שלי לכמה סרטים חדשים שראיתי בתובנות אחרות תודות לפורום הזה (או באשמתו? חחחח) בכל אופן דעתי היא זהה, אבל עד לא מזמן חשבתי הפוך דווקא,
כי נראה לי בעבר מאוד הגיוני שאם יקום איזה תסריטאי עם דימיון מפותח מדי וינסה ליצור סרט קונספירציה "מסוכן" מדי כלפי הממשל,
אזי או שינסו לשחד אותו ולרדת מזה, או לאיים עליו, או פשוט מאוד להעלים אותו או משהו כזה...
כפי שקרה עם הסרט שנעשה על רצח קנדי לפי מה ששמעתי בעבר הרחוק היו ניסיונות לגרום לביטול יציאתו של הסרט לאקרנים.. אחקור את זה יותר לעומק אם יהיה לי זמן.
במקביל דווקא הנקודה שהעלית היא הגיונית, כי סה"כ יכול להיות שזו סוג של פסיכולוגיה הפוכה או מניפולציה כללית כי בסופו של דבר המפיקים כפופים לטייקוני הענק שבהוליווד, שכפופים למממשל,
חוק הצנזורה וכל אלו תקפים גם על הקולנוע כמובן! אז יכול להיות שמושכי החוטים בהחלט מנסים
איכשהו לאפשר לסרטים מופרכים כאלו ואחרים לצאת כדי לשדר לאזרחים שהכל משגרה הוליוודית
הזויה, כי במיילא האזרח הפשוט יגיד על סרט כמו EAGLE EYE שזה מדע בידיוני וכו'...
אבל בפועל התרחיש שמוצג בסרט אפשרי בהחלט, אם לא בעזרת מערכת כזו מתוחכמת אז
באמצעים פחות מתקדמים, כי כיום כל מצלמה ניתנת לחדירה וצפייה, כל סלולרי ניתן לניטור והאזנה, וכל מערכות המחשב הממשלתיות (שזה בערך הכל כיום) ניתנת לפריצה ותימרון...
אבל סרטים מהסוג הזה גורמים לצופה לחשוב שזה סרט בלבד וזהו.
הכל תלוי איך מציגים את זה, לדוגמא באוייב המדינה בניגוד לתאוריית הקשר עם מל גיבסון,
דווקא היה סוף טוב, וויל סמית יצא מזה וגם ג'ין הקמן..
אז לא יודע, אולי אנחנו סתם חושבים יותר מדי והגלגלי שיניים שלנו עובדים שעות נוספות?
מצד שני יש את הסדרה נמלטים, שמי שצופה בה כאן בטח שם לב לארגון בסדרה ששמו THE COMPANY שרודף את גיבורי הסדרה, עד היום כבר בעונה הרביעית עדיין לא ברור מה כוונותיו של הארגון הזה,
בגדול מדובר בגוף ביון שנראה מושחת מאוד ומנסה להביא לסוג מסויים של סדר עולמי כזה או אחר.. פעולותיו של הארגון לא ברורות כרגע בסדרה...
נקווה שמישהו לא יוריד את השאלטר גם לסדרה הזו.
|