חשבתי לי לאחרונה, איזה באסה יהיה אם יקרה משהו מבית היוצר של NWO, גם אם נשרוד, העולם יהיה מקום מחריד ויהיה קשה לשרוד בו גם אחרי, נניח ויקרה משהו קטסטרופלי כמו מלחמה גרעינית, אסונות טבע, מתקפות ביולוגיות,
מחלות (שאגב יכולות להתפתח כתוצר לואי של מילוני גופות של אנשים שלא יטופלו כמו שקרה לאחר הצונאמי בתאילנד!)
לא משנה מה יקרה ומי יהיה אחראי לחיסול 80% מאוכלוסיית כדור הארץ, גם היום שאחרי יהיה קשה!
תחשבו ככה שבלי טיפול ראוי בניצולים ששרדו העולם בעצם יחזור כמה מאות שנים אחורה, בערך כמו מה שראינו בסרטים כמו:
מקס הזועם בדרכים, פוסטמן, עולם המים, וכל הסרטים האפוקליפטיים האלו... בעצם הסיביליזציה בתפוצות
תחזור להיות פרימיטיבית גם לאחר 3-4 דורות, כי לא תהייה מערכת חינוך מאורגנת, מערכת בריאות מאורגנת ולא רשויות ולא כלום!
הייתם רוצים לשרוד ולחיות בצורה הזו שהעולם בעצם הפסיק להיות מקום מפותח, כל ההישגים שלנו נמחקו,
בכל התחומים - מדע, רפואה, מחשוב, טכנולוגיה , חקר כדור הארץ, ההיסטוריה, חקר החלל ועוד ועוד תחומים!
הכל יעלם! אולי זה בעצם התכנון של הNWO שבמציאות כזו הם יהיו הנאורים והחלוצים שאצלם כלום לא ישתנה,
נהפוכהו הם יהיו בעלי האמצעים, בעלי ההישגים, בעלי הכח ויוכלו לעשות מה שבא להם כי הם מבחינתם לא נפגעו בשום תחום!
כמובן שבמצב כזה כן יש סיכוי שהם כן יפגעו למרות שלא ציפו שכך יהיה, הרי כל היופי בעולם שלנו שגם אם
יש אחוז פושעים מסויים בעולם, אפילו אחוז פשיעה נניח מעל 50% מהאוכלוסיה וניתן לנטרלה מבחינת אנשי הNWO,
עדיין מה שיפה בכל זה שב50% האחרים יש נפלאות, אנשים לומדים, מתקדמים, חוקרים תורמים ומפתחים!
מדע, רפואה וכל הנושאים שציינתי מקודם, מי בדיוק פיתח את האנושות? אותם האנשים, שצמחו מפשוטי העם!
אז לכו תדעו, כל אדם שאתה הורג זה עולם ומלואו, לכו תדעו איזה שינוי אדם אחד כזה או אחר היו יכולים לחולל בעולם ולטובה? כנראה שיזמי הNWO לא חשבו על הכל עד הסוף!
אבל דבר אחד אני חושב שכן יקרה, גם אם דבר כזה באמת יצא לפועל, והאנושות תשרוד את זה בצורה סבירה מבלי פגיעה מאסיבית בלאן שהגענו, ונגיד יהיו מדינות שבהם כלום לא השתנה ולא נפגע,
אז המצב יהיה עדיין לא טוב כי יהיה מדובר באוכלוסיות קטנות ומצומצמות שמבחינת הNWO יסורסו!
ינוטרו, יחונכו מחדש, יצייתו וישרתו את הNWO, מכיוון שיהיו מצומצמים אז לNWO יהיה קל יותר לתמרן אותם ולעשות בהם כרצונם!
אבל עדיין אני מניח שיהיו התנגדויות כאלו ואחרות, כי טבע האדם תמיד היה כזה, לא תמיד כולם קיבלו את המצב כפי שהוא, תמיד היו ותמיד יהיו מהפכנים!
זהו בגדול, חשבתי על בעקבות האשכול הזה וזה די הדאיג אותי, אז פרקתי כאן חחח