לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-12-2008, 08:53
  SAARMIZ SAARMIZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.06.06
גיבוש שייטת 13-מסקנות

טוב שלום לכולם אני חזרתי מגיבוש שייטת 13 אחרי 3 ימי גיבוש היה בסדר גמור היו כמה בעיות שהפריעו לי אישית כמו הגשם שלא הפסיק והקור של המים שמבחינתי היה בלתי נסבל הגענו אחרי המסע השני באמצע היום ה3 והמפקד שאל מי מעוניין לפרוש והחלום שלי היה להגיע ליחידה הזאת אבל פשוט שאתה שם ובבאסה מהכל ומדוכא ואין לך אפילו זמן לשקול דברים זה מאוד מאוד שונה וקרה הדבר ואמרתי לו שאני לא חושב שאני יוכל לשרת ביחידה שבנויה על עניין המים עם הרגשתי שאני מת כל פעם שאני נכנס וזהו חבל עברתי בעיקרון את החלק הקשה של הגיבוש נשארו עוד 20 ומשהו שעות אבל פרשתי ואני מאוד מצטער על זה אז המסקנה שאני רוצה להעביר הלאה היא שלא משנה באיזה שלב אתם של הגיבוש אל תשברו ואל תפרשו בעיקר עם אתם עוברים הכל ומרגישים טוב חבל ממש חבל שבגלל החוסר מחשבה אתה בשניה הורס מה שבניתה מקווה להמשיך ולהגיע למקומות אחרים תתאמנו טוב טוב לגיבוש הזה הוא לא קל אבל באמת שהכי חשוב זה לא לפרוש.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:03

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר