לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-12-2008, 15:44
  assaf tolko assaf tolko אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.06.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי oplo שמתחילה ב "האם למישהו פה, היה נסיון בעבודה בשגרירות ארה"ב בת"א?"

חבר טוב שלי התחיל לעבוד שם לפני כמה שבועות אז אני אגיד לך מה שהוא סיפר לי:

פלוסים:
-משכורת כל שבועיים, בדולרים.
-המעסיק שלך הוא משרד החוץ האמריקאי על כל הטוב שמשתמע מכך (מי שקצת מתמצא בעצם מבין שהתלוש שלך הוא בערך חצי שחור).
-משכורת 13 (13 משכורות בשנה, גם נוהג אמריקאי).
-עזרה רצינית בהוצאת גרין קארד למי שמעוניין.
-שכר שעה בסיס גבוה מאוד יחסית למה שיש בשוק הממלכתי (ואפילו ברוב השוק הפרטי... בארץ כמובן).
-לא משחקים איתך בקטע של תוספת שכר על משמרות לילה, עבודה בחגים וסופ"שים ושעות נוספות כמו שעושים בהרבה מקומות, בעיקר באלה הממלכתיים, כאן עובדים איתך בגישת כזה ראה וקדש - אין יותר טוב מזה.
-אפשר לשלב לימודים.
-תנאים סוציאליים מלאים (החזרי נסיעות, החזרי פלאפון, תוספת ביגוד וכו').

מינוסים:
-בשנה הראשונה אתה מתחייב ללפחות 5 משמרות בשבוע, ככה שלשלב לימודים בשנה הראשונה זה כמעט בלתי אפשרי. הבנתי שגם לאחר מכן זה לא פשוט.
-שגרת עבודה די שוחקת ומונוטונית - אין הרבה מתקנים שונים ויש הרבה מאוד אלמנטים של פטרולים ועמדות סטטיות.
-אני הבנתי מאנשים אחרים שהאוכלוסיה שם היא בעייתית (בלי לבקר או להשמיץ - אני עובד בגוף אחרבכלל ובתפקיד אחר) גם מבחינת המאבטחים (כמה אנשים שונים אשכרה הזכירו את צמד המילים טחינת צעירות) וגם מבחינת הקב"טים והאחמ"שים.
-אפשרויות קידום מועטות.

לסיכום - אם אתה מחפש כסף טוב ולא לומד ולא אכפת לך לא להיות עם סכין בין השיניים - it doesn't get any better than this...

*לגבי הנשק - אין לי מושג, יותר מזה שזה גלוק 19 עם ציין לייזר (נו, לאמריקאים האלה לא חסר בארנק) אני לא יודע.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:32

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר