01-11-2008, 08:29
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,305
|
|
השאלה הנשאלת היא, מהם הכלים העומדים לרשותך
כפי שהשף כבר רמז לך, צ'יפס בטטה הוא בהחלט אופציה מצויינת. זה, כמובן פותח לך את כל האפשרויות של טיגון רגיל וטיגון עמוק.
אם יש לך טוסטר אובן - זו חלופה בזעיר ענפין לתנור, וזה אומר שאתה יכול לחלק את הבטטות לחלקים קטנים יותר ולצלות אותן.
אפשרות נוספת היא המיקרו.
זו אמנם לא העונה, אך בטטה, ממש כמו תפוח אדמה, אפשר לצלות כמו שהיא, או עטופה ברדיד אלומיניום, בין גחלי מדורה. כחלופה לזה - השתמש במנגל, או במנגל חשמלי, או במחבת מחורץ על הגז, עם כיסוי מתאים.
אם כלו כל הקיצין - קח סיר ובשל לך את הבטטות: לא חשוב אם יתפוררו, במידה ואתה רוצה פירה. אם תבשל אותן בפרוסות עבות, תוכל אח"כ לפרוס לחתיכות קטנות יותר, ולהשתמש בהן בכל מיני סלטים מעניינים.
|