חבר הזמין מחשב נייד DELL 1537 T5800 דיסק 250GB מערכת הפעלה ויסטה עברית. הוא ביקש שיחלקו את הדיסק לשני מחיצות ונאמר לו שהטכנאי אומר שעדיף לא לחלק את הדיסק למחיצות היות ועלול לגרום בעיות. זה הגיוני. יכול להיות ?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yrevach שמתחילה ב "חלוקת דיסק למחיצות עם ויסטה עלול לגרום בעיות ?"
ציטוט:
במקור נכתב על ידי yrevach
חבר הזמין מחשב נייד DELL 1537 T5800 דיסק 250GB מערכת הפעלה ויסטה עברית. הוא ביקש שיחלקו את הדיסק לשני מחיצות ונאמר לו שהטכנאי אומר שעדיף לא לחלק את הדיסק למחיצות היות ועלול לגרום בעיות. זה הגיוני. יכול להיות ?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yrevach שמתחילה ב "חלוקת דיסק למחיצות עם ויסטה עלול לגרום בעיות ?"
אני דווקא חושב שיש הגיון בדבר - מי שלא מבין מה הוא עושה בחלוקת המחיצות עלול פוטנציאלית לגרום לבעיות מכיוון שהטכנאי אמר את זה אז ניתן להסיק שהוא לא מבין כלום ולכן הוא עלול לגרום לבעיות לכן הטכנאי לא טעה!
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי nevermind_fresh שמתחילה ב "אני דווקא חושב שיש הגיון בדבר..."
חשוב לפרסם את החברה כדי לדעת מה מידת האמינות של חברה שמתיימרת להיות "מומחים למחשבי DELL" Notebook Club משמש כפורטל מסחרי המתמחה במגוון פתרונות למחשוב נייד על בסיס מערכות DELL האתר:http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t5800.htm
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי yrevach שמתחילה ב "החברה שלא ממליצה לחלק למחיצות "בגלל בעיות""
זה לא מעיד על שום דבר.
ניסיוני איתם הסתכם רק בחיוב. צריך לזכור שהם לא מעבדה בפני עצמם וסה"כ מוכרים מחשבים שמגיעים אליהם סגורים מהמפיץ שהוא מספק את השירות עבורם. כנראה שחלוקת מחיצות בשבילם זו טרחה מיותרת ומכרו לך לוקשים, כל עוד המגע איתם זה רק במכירה ובמשלוח (ובזה היה לי ניסיון מאוד מוצלח איתם), מצידי שלא יבינו את ההבדל בין מקלדת לעכבר.