לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-11-2008, 17:42
צלמית המשתמש של רגב06
  רגב06 רגב06 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.05.05
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי YHS שמתחילה ב "כדאי להתחיל מזה שתשנה את הכותרת"

צפיתי מספר פעמים בקטע שבקישור.
א.בזבזתי את זמני.
ב.למיטב הבנתי את מה שמצולם ולא מוסתר על ידי כתוביות, השוטר באמת ראה כמצליח לשלוט בעצמו מעל לסביר. למה השוטרים לא מגישים על כל האנשים האלה תלונות בגין העלבת עובד ציבור? מספיק שהשוטר יקליט עם פלאפון או משהו פשוט אחר, לא?
ג.לכל מי שמתנהג במשחקים האלה כאילו שהוא נמצא בסדנא להתפרקות מדחפים אלימים או מתחים אישיים, אני מאחל התפכחות כואבת עם קנסות כספיים.
ד.תודה ללוחמי היס"מ על העבודה, העמידה בשחיקה הקשה ובשכר המעליב, על ההתמודדות עם אזרחים שהרשות השופטת לא שופטת בעיוורון מרתיח.
מי יתן שתמיד תחזרו הביתה בשלום עם פרנסה טובה.

"שבעה דברים בגולם ושבעה בחכם. חכם אינו מדבר לפני מי שהוא גדול ממנו בחכמה, ואינו נכנס לתוך דברי חברו, ואינו נבהל להשיב, שואל כהלכה ומשיב כעניין, ואומר על ראשון ראשון ועל אחרון אחרון, ועל מה שלא שמע אומר לא שמעתי, ומודה על האמת. וחילופיהן בגולם.;" מסכת אבות- פרק ה', משנה ז'

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-11-2008, 18:00
  YHS YHS אינו מחובר  
מהנדס אווירונאוטיקה, עוסק במגוון נושאי תעופה שנים רבות

חבר מתאריך: 17.07.05
אני, אישית, לא יודע אם היו קללות
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי red-junior שמתחילה ב "מאיפה אתה יודע שהוא קילל משהו?!"

וגם לא יודע שום דבר אחר חוץ מלראות את הכתבה שנראית כערוכה ומוטה. לכן הצעתי שתביא את החלטת מח"ש, בין אם אתה אוהב אותם או לא.

לגבי התודה - אני אכן אומר תודה לשוטר שמוכן להיות במשטרה. אתה מוכן להיות במשטרה? משלמים יפה. 80 שקל לשעה בשבת. במקום לקרוא עיתון עם האישה. אתה מוכן? ואם היו פחות עלובי נפש כאלה במשחקים, אולי היה אפשר לשמור על המשחק עם שני שוטרים וכל השאר היו נשארים בבית או עוסקים בעניני משטרה חשובים באמת.
אתה יודע מה? עכשיו אני מוריד לבחור המתפרע עוד כאפה, ככה, שיהיה, בפעם הבאה שייזהר, לא יתפרע וישמור על הפה שלו וכאשר השוטר יגיד לו "בוא איתי" הוא יבוא איתו ויסתום את הפה.

נערך לאחרונה ע"י YHS בתאריך 15-11-2008 בשעה 18:06.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:25

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר