לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-11-2008, 01:47
  teen1234 teen1234 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.07.08
ראיון מגלן - מיום סיירות \ גיבוש יחטיות \ צנחנים

שלום,

אני מעוניין להגיע למגלן.
הבנתי שיש 2 דרכים:
1) לקבל ראיון לאחר יום סיירות
2) לקבל ראיון אחרי שעוברים גיבוש יחטיות (לאחר גיוס).

השאלות שלי:
1) אני צריך להיכשל ביום סיירות? זה לא נראה לי הגיוני, איך יכולים לתת את כולך ולצפות להיכשל כדי להגיע למגלן. אם אני מעוניין להגיע למגלן דרך יום הסיירות ואני עובר את יום הסיירות , אני לא יכול להגיע למגלן?

2) שאומרים ראיון - מה הכוונה? מה בדיוק יש בראיון ומה הוא קובע? ממי מבקשים לקבל ראיון?

3) אני הבנתי מקריאה בפורום שהדרך הכי טובה היא להגיע למגלן דרך צנחנים - > גיבוש יחטיות.
האם אני צריך לבקש גיבוש צנחנים לפני שאני מקבל מנילה? או שכאשר מגיעה מנילה אני מסמן צנחנים בעדיפות ראשונה?
מה הנתונים להתקבל לגיבוש צנחנים?
תודה

נערך לאחרונה ע"י teen1234 בתאריך 11-11-2008 בשעה 01:49.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-11-2008, 09:18

בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי ORI_b שמתחילה ב "..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ORI_b
במנילה אתה מבקש גיבוש צנחנים בעדיפות הכי גבוהה. וכל מה שאתה צריך זה פרופיל מתאים (אם אני לא טועה זה 82). אם אתה מתקבל לחטיבת הצנחנים, אז שבוע אחרי הגיוס בערך יהיה לך גיבוש יחטיו"ת ושם אתה צריך לסמן את מגלן בעדיפות ראשונה...
אל תהיה מסונוור מהשם... בתכלס היא יחידה כמו כל שאר היחטיו"ת בזמן הבט"ש.

תודה,
יש לך מידע (ככל שניתן לפרט לפי הסיווג) לגבי סוג \ אופן הפעולות והאימונים של מגלן?

מגלן אינה יחידה מובחרת? מה ההבדל בינה לבין שאר היחידות? (מזה הבט''ש - סליחה על הבורות)
אני לא מעוניין להגיע לסיירת או לשייטת - האם דרך יום סיירות יש אפשרות להגיע לסיירות \ מקומות אחרים? אם כן, אשמח אם מישהו יפרט לאיזה ומה תפקידם.

תודה
ישן 12-11-2008, 05:26
  Roy.E Roy.E אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.10.08
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי teen1234 שמתחילה ב "ניסיתי לחפש מידע על מגלן, אך..."

שאלה לי אליך: למה אתה כלכך רוצה מגלן אם אתה לא ממש יודע מה הם עושים. רוצה קרבי? מעולה! לך על מה שאפשר. מה זאת אומרת? רוצה מובחר? מעולה! לך ליום סיירות תן תמקסימום. לאן שתגיע, תגיע. לא רוצה מטכ"ל שייטת 13 או משהו כזה? עדיין תעשה הכי טוב שאתה יכול ואחרי שייגידו לך שהתקבלת למטכ"ל אז תחתום על וויתור. משם יש לך הרבה אופציות... אפשר ראיון אגוז, דובדבן, מגלן... לא חסר. אגב, יחטיות של חטיבות החיר הם גם חברה מעולים. הם עושים הכשרה מאוד קשה וארוכה. אתה יודע מה עוד סבבה? גדודי חיר.

הנקודה היא שעל תחשוב שבגלל ששמעת מחבר או אח או מישהו שמגלן הם שפיצים אז הם השפיצים היחידים. הרבה שפיצים בצה"ל, וטוב שכך =]
ישן 12-11-2008, 19:03

בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי teen1234 שמתחילה ב "ראיון מגלן - מיום סיירות \ גיבוש יחטיות \ צנחנים"

תודה על העצה. קיבלתי ואני אאמץ אותה.

אני שלחתי מכתב לרמטכ''ל והתקשרו אליי מהלשכה שלו ואמרו לי שהם מעריכים את המכתב והם עושים מאמץ כדי להגיב לו במהרה, בנוסף, הבחור אמר שהוא יארגן מישהו מהלשכה מהדרג הגבוה שיגיע לבית הספר שלי בעקבות הפנייה.

מה שכתבתי במכתב בקצרה היה:

אני לא מבין מדוע אין מידע על היחידות המובחרות, אם זה מורשת הקרב שלהם תפקידים, במה הם מוערבים. כמובן שאני מבין את הסיווג הגבוה והחשאיות, אבל החוסר מידע הזה והעובדה שצריכים להיות מוזנים ע''י שמועות של אנשים ממש לא מתאימה לצה''ל ורק פוגעת. צה''ל יכול לעתים להפסיד הרבה אנשים שפשוט לא יודעים על יחידות רבות מה שמונע מהם לנסות להתמיין.

זה רק בקצרה...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:45

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר