07-11-2008, 12:50
|
|
|
חבר מתאריך: 07.11.08
|
|
בהחלט יש מה להוסיף
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "לא כל האתרים צולמו ולא כל התמונות עלו.."
הייתי שבוע בשביל הגולן ולא גלשתי באינטרנט.
לצערי נזרקתי בינתיים מהמערכת של פרש בתואנה שלא החלפתי סיסמא חצי שנה. כל הנסיונות לשחזר את הסיסמא לא הצליחו, ובקשות לשליחת סיסמא חדשה למייל לא הביאו תגובה כלשהי.
נאלצתי לפתוח ניק חדש (וכרגע אני גם כותב במחשב אחר - במחשב בבית בכלל לא היתה לי אפשרות לראות את דף הפורום אלא רק את הדף שדורש להחליף סיסמא כתנאי להמשך גלישה. זה מפגע קשה ומעצבן שלא נתקלתי בו באף מערכת פורומים אחרת).
במהלך השבוע הבא אשתדל להוסיף מהידוע לי. ראוי לציין כי שמואל אביצור הוציא מספר ספרים שונים העוסקים בירקון ובתולדותיו. לי יש שניים מהם. עוד מקורות - הספר "אגן הירקון" מ- 1994 והספר "פרדסים מספרים" משנות ה- 50'. בספר האחרון יש פירוט מורחב על תולדות פרדס בחריה, שקצת נשכח אבל מהווה ציון דרך חשוב בחקלאות העברית לאורך הירקון. יש לי את הספרים הנ"ל.
"נחל אבטח" - טעות. הכוונה מן הסתם לנחל אחיה, לדעתי מפגשו עם הירקון הוא ליד דרך נמיר של היום (אני מודה שלא ראיתי את התמונה. זמן הטעינה הארוך על מנת לצפות בתמונות בפרש אינו נוח עבורי).
יופי של יוזמה. חבל על הגב - במקום לקחת "עשיריית בקבוקים", מספיק שני בקבוקי מים לאדם ולבצע סטיות לוגיסטיות בדרך למילוי מים (מתחם צומת ירקונים, בית הקברות החדש של רמת השרון, הדר יוסף/פארק הירקון). ביום הבחירות לפני שנתיים וחצי סיירתי ברגל מהבית בת"א לאורך הירקון בואכה בחריה ו"גבעת הכלניות", ומשם שברתי להרצליה - אביא קישור מצולם בימים הקרובים.
|