30-10-2008, 23:34
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.05.07
|
|
אני לא יודע מה קורה עם משרד החינוך היום כי אני כבר זקן, אבל למיטב זכרוני, אונס או אונס, רוב הספרים שהיו ברשימה של הבוק רפורט (להלן: יומן קריאה), היו פשוט חרא.
אני חייב להוסיף ולהגיד משהו שלא קשור לאשכול או לפורום, אבל אני לא מבין את מי זה יכול לעניין את הסיפור החיים של הילד העיראקי/תימני/גרוזיני/מרוקאי/פרסי/צ'כי/רוסי/אמריקאי (מחק את החסר) שבא לקיבוץ וכולם מרביצים לו והוא מסכן וההורים שלו דפוקים, הכול אותו דבר, כאילו הם העתיקו ורק שינו מקיבוץ למושב או מילד לילדה או אני לא יודע מה. דיי, זה לא מעניין אף אחד, תלכו לעזאזל, אתם שומעים? ואם לא טוב לכם תחזרו לרומניה, רוסיה, תימן, או מה שזה לא יהיה. ומשרד החינוך קורא לזה ספרות איכות או מה שזה לא יהיה.
מצד שני, ובניגוד למה שאתה אומר, מר גאמבל, בזכות הרשימה הזאת התוודעתי ליצירת המופת 1984 - שזה בדיוק ההפך מאונס מחשבות, אלא אם כן אתה חושב שיש מטרה למשרד החינוך להפוך אותך לפרנואיד, שהרי זה המוטו של הספר. ועוד הרבה ספרים מצויינים שאני כבר לא זוכר לעת זקנתי.