02-11-2008, 00:28
|
|
|
חבר מתאריך: 29.03.08
|
|
אני לא יודע אם קראת או צפית בכל החומר שמזוז הביא לפורום.
בכל אופן, בחקירה שהיתה כשבוע-שבועיים אחרי הרצח, יגאל עמיר דיבר על קנוניה גדולה.
לא ניראה לי שהוא מנסה לישר קו עם תאורית הקונספירציה, כי הוא התחיל לדבר על קנוניה גדולה הרבה לפני שהתחילו לפתח תאוריות קונספירציה לגבי פרשת הרצח הזאת.
עד עכשיו הוא דיבר על זה מעט מחשש לחייו. במהלך אותה החקירה הוא פלט מפיו משפטים כמו "יחסלו אותי" לאחר, ששאלו אותו על איזה קנוניה הוא מדבר.
עכשיו, כאשר עמיר רואה שהחרא צף על המים, הוא פחות חושש לחייו ומעז לדבר יותר.
קראתי הודעה אחרת שלך באשכול עם ההקלטה. אתה אומר שעמיר למעשה מנסה לנצל את תאורית הקונספירציה בשביל להישתחרר או להקל על עונשו.
אתה היסתמכת על כך שהוא בעצם לא יודע הרבה על התאוריה, ואומר לנתן גפן "תסביר לה את כל מה שהסברת לי".
תרשה לי לשאול אותך משהו- למה ציפית? אתה באמת ציפית שיגאל עמיר ידע הרבה על התאוריה, כאשר הוא יושב בכלא ולא מקבל את הזכות הבסיסית לראות את כל צילומי הרנטגן וה-CT? בנוסף לזה עמיר לא נחשף לכל מה שנתן גפן חשף עד עכשיו.
נתן גפן לעומתו זכה לראות חלק מהממצאים שהוסתרו, לכן הוא אומר לנתן גפן "תסביר לה את מה שהסברת לי".
כרגע נתן גפן משמש בשבילו מעין עורך דין. בכל תיק העורך דין מדבר בשמו של הנאשם, ולפעמים העו"ד מדבר על דברים שהנאשם בכלל לא מבין. זה טבעי לגמרי שעמיר לא מבין את כל מה שנתן גפן סיפר לו כמו, שלא כל נאשם מבין את מה העו"ד שלו אומר.
דברים שרואים מכאן, לא רואים משם (מהכלא).
בשורה התחתונה יגאל עמיר תמיד אמר שיש פה קנוניה. הוא אמר את זה הרבה לפני שהיתפתחו כל התאוריות למיניהן.
יתר על כן, עמיר מעולם לא הודה ברצח. הוא בסך הכל הודה שהיה שם וירה ביצחק רבין.
אני חס וחלילה לא טוען שיגאל עמיר חף מפשע. הרי הוא היה שם וירה בראש הממשלה, אך מי אמר שהוא גרם לרצח? הרי ראינו את יצחק רבין ניכנס בכוחות עצמו למכונית- משמע היריה הקטלנית, שהביאה לריסוק חוליית עמוד השידרה, היא לא אחת מהיריות שירה עמיר. אחרת רבין לא היה מצליח לעמוד על רגליו ובטח, שהוא לא היה מצליח להיכנס לרכב בכוחות עצמו ובנוסף לזה לסובב את צווארו אחורה לפני הכניסה לרכב.
אני ממליץ בחום לקרוא את כל החומר שמזוז סיפק לפורום, כי אני לא הבן אדם המתאים להרצות על הפרשה הזאת.
נערך לאחרונה ע"י VCPA בתאריך 02-11-2008 בשעה 00:37.
|