29-10-2008, 20:59
|
|
|
חבר מתאריך: 12.07.08
|
|
הלא בקרב עמי אני חי - נהגו לכתוב שופטים בעבר
תראה, שופטים כתבו הלא בקרב עמי אני חי כי כנראה בעבר כך היה הדבר.
היום ישנה אליטה שחיה במדינת ת"א או בשכונות היוקרה בירושלים.
האליטה הזאת לא מבינה את המשמעות לבטחון האישי של הקניין, אני בטוח שהרכוש של כל שופט מחוזי \ עליון, פרקליט בכיר, רועץ משפטי, ... מבוטח.
האם הם קולטים כי לא ניתן לבטח רכבים מסוימים בבאר שבע?
האם הם קולטים כי שכר של שנה שלמה של בוקרים ורועי צאן לא שוכב בבנק אלא מטייל במרעה.
מה המשמעות של גנבה? רכוש זה אמור לכלכל את אותה משפחה שנה ולפעמים לשלם לספקים ועובדים אם יש.
ראה את מקרה שי דרומי, העלהום שבוצע כנגדו הוא שערוריה.
החוק שנחקק לשמו משמעותו: אין למשטרה בישראל את היכולת לדאוג לקניין, כבוד ואף חיים של אף אחד מכם, אנחנו לפחות מזהירים ברייש גלי: שכל אחד יעשה מה שהוא מבין. הבונוס היחיד הוא הבהרה לכל המורמים מעם כי זה המצב ואין לשפוט לכף חובה את מי שפעל כנגד פשע בחצרו פשוט כי אין אחר שיעשה זאת.
בשנת 2000 שוטרים נשלחו לדכה מרד שפרץ במקביל למלחמה ביו"ש, המצב היה של אוטובוסים המתפוצצים על יושביהם חדשות לבקרים, תקריות ירי, צירים ראשיים נחסמים ונעשה ניסיון לסקול באבנים עוברי דרך יהודים. נשלחו שוטרים לדכוי המהומות (קיימים דווחים על זריקת בקבוקי תבעירה על שוטרים, ידוי מוטות מתכת, אבנים כבדות ואף נשק חם). מה סוף דבר? וועדת אור של משפטנים בלשכה ממוזגת עם מסקנות (נו טוב, ניסיון מקסימלי לשמור על הפוליטקלי קורקט) שרבים וטובים לא מבינים מה הקשר בין חומרת הארועים למסקנות.
האם לאחר שהשוטרים שמצאו את עצמם מול המון אוין, סכנה ברורה ומיידית לחייהם וסוף דבר: וועדת אור.
מה לנו שנלין על השוטרים? למה להם, להכניס ידיים לכיסים, ללכת לרחוב יותר שלו יתן להם את אותה המשכורת בסוף החודש עם 0 סיכויים לפגוש במח"ש ושאר ........
זה פורום בענייני בטחון, בטחון אינו רק כמה מטוסי Mig29 יש למדינה זו או זו, בטחון אינו רק האם הפין הזה הכרחי במכלול נק"ל הבא, בטחון אינו רק מנגנון הנחייה של טיל זה או אחר.
בטחון מתחיל בזה שרבבות ישראלים מוצאים עצמם עם רכב שנעלם בבוקר בדרכו לפירוק ביו"ש, עם פריצה והחרבת הבית (והגנב עוד מתקשר ואומר: שמע, לקחתי לך את המפתחות של המזדה - תוכל לקבל אותה בצומת רנטיס בתמורה ל- 20,000 ש"ח במזומן - אבל מה, תגיד תודה, ראיתי שיש לך 2 נערות בבית כבנות 14, 17 נכון שלא נגעתי בהן?).
את המציאות הזאת לא מבינים כל מיני אנשי משפט שרוממות כבוד האדם בגרונם ושאין כל אחריות על מעשיהם.
טוב, ניסיתי לכתוב באופן שאינו נוגע לפוליטיקה עם מקסימום נגיעה לפורום בענייני בטחון.
|