11-11-2008, 23:31
|
|
|
|
חבר מתאריך: 04.02.06
הודעות: 2,244
|
|
תודה שחר
long time no speak...
זה לא אני, זו העדשה הזאת, חחח
ועכשיו ברצינות - אחרי שמוצאים את הדבר שאוהבים לעשות "מהבטן" (אצלי זה צילום מזון), הדברים משתפרים בצורה מיידית, אוטומטית. זאת מין אקסיומה שכזאת...
לשאלתך, בשלב זה התמונה לשימוש עצמי, אבל אני לא פוסל מראש שום אפשרות אחרת
ניר (TheShield),
אותו משטח הוא למעשה קרש חיתוך (על אף שהוא אולי נראה כמו מפה לבנה שהתלכלכה...), בעל טקסטורה מחוספסת כזאת. מטבעו, הוא לעולם לא יהיה נקי לחלוטין. ככה זה. יכלתי בקלות להעלים את "פירורי הגזר" הקטנים, אבל אותם העדפתי דווקא להשאיר.
תודה לכולם
נמרוד
_____________________________________
בברכה,
נמרוד גנישר
www.NimrodGenisher.com
"Take only Photographs, leave only Footprints"
|