31-10-2008, 22:44
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.06
הודעות: 2,073
|
|
מתאבנים זה תחום רחב מאד, יש סגנונות שונים ומקורות שונים למתאבנים
יש גבינות כאמור, אך יש גם דגים, בשר, ירקות, מיני מאפה ועוד ועוד...
האם אתה מעדיף מטוגן / מבושל / אפוי ?
סגנון מזרחי ? סגנון ספרדי ?
דוגמאות: גרבלקס, וולדרוף, קובות קטנות מטוגנות עם בשר, גביעי בצק במלית של פטריות ובצל או ממרח כבש, קבבים קטנים עם טחינה ירוקה, עלי גפן ממולאים באורז, פטריות בציפוי פריך עם מטבל יוגורט, זיתים בכל מיני טעמים, פרוסות בגט עם מוצרלה+בזיליקום+שמן זית, אגרולים קטנים עוד ועוד...
אז מה הכיוון ?
_____________________________________
הבלוג : http://www.Ugiyot.com
הגלריה : http://pbase.com/the_cheff
© 2004- כל הזכויות שמורות ל The Cheff, כל המעוניין להשתמש בטקסט או בתמונות (המוחתמות) המצורפות להודעה זו מוזמן לפנות במסר פרטי.
|