28-10-2008, 18:11
|
מהנדס אווירונאוטיקה, עוסק במגוון נושאי תעופה שנים רבות
|
|
חבר מתאריך: 17.07.05
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי NehemiaG
אל תהיה מצחיק.
הנתונים פורסמו מזמן במרחב אווירי. גם פורסם שכלל המערך עבר שדרוג לתצורת בזמ"ש.
אני מקווה שמרחב אווירי העבירו לצנזורה את המסמך עם פירוט מספרי הזנב והתאמתם לסדרה וקיבלו אישור לפרסם, זה הכל.
|
שום אתר, מכובד ככל שיהיה אינו מהווה קריטריון לאישור נכונות של מידע שכביכול (או לא) פורסם (או לא) רשמית.
אני לא "מקווה" שאתר מסוים "קיבל אישור" ואני אישית גם נזהר מאד בכל מידע. גם אם כתוב באתר "מרחב הלחימה העתידי (שם בדוי)" שבימיו האחרונים של הקורנס הרכיבו במקום מצנח הזנב תותח מונחה טלקינזיס של הטייס ואני יודע שזה אכן נכון - לא אאשר את המידע אלא אם אני בטוח לחלוטין כי קיבל אישור רשמי מגוף מתאים ופורסם כיאות.
אין לי ענין להיות "קצין מחקר" של מודיעין כלשהוא ולגרום לאבטלה סמויה אצלם. שיעבדו קשה, הפוצים, בשביל כל פיסת מידע, אפילו רשמית.
גם איני מבין את ה" קת"קים מטעם עצמם " שרצים לספר לכל אחד איזה טנק זז לאן ואיזה מטוס המריא באיזו שעה (גם לא אלה שמצלמים מטוסים באוויר בטענה המגוחכת והמטופשת כי "השמיים חופשיים וכל אחד יכול לראות וכל תייר יכול לצלם" ושמים את התמונות באתרים בינלאומיים). אפשר לשים סייג וגם אם הפורום לא יהיה מודע ליכולתו הכבירה של הכותב וכמה הוא יודע - זה יהיה יותר טוב. כל אלה שמנסים להרשים ( כאילו "Name Dropping" .... ) מעוררים את חלחלתי ובחילתי.
סתם, כמה שורות אישיות, בלי להתייחס לאף אחד ספציפית ואם מישהו מרגיש פגוע מדברי, שיחפש היכן בוער הכובע.
נערך לאחרונה ע"י YHS בתאריך 28-10-2008 בשעה 18:37.
|