מפרט בסיסי ביותר למשחקים ללא מסך וציוד היקפי, 1500 ש"ח
מעוניין במפרט שיריץ לי את FIFA 09 על V HIGH בלבד (לא משחק משחקים אחרים רק FIFA)
אלה דרישות המשחק
Recommended system requirements:
Supported OS: Windows XP / Vista
Processor: AMD or Intel Dual Core Processor
Memory: 2 GB
Graphics: 7800 Nvidia graphics card or ATI equivalent
DirectX Version: DirectX 9.0c
Sound: DirectX Compatible
Hard Drive: 4 GB
איזה מפרט יריץ לי אותו על הגדרות גרפיקה הכי גבוהות ברזולוציה של 1024X768 ?
תודה לעונים.
המפרט המינימלי לדעתי שיענה על הדרישות שלך עולה לפחות 2200: מעבד: AMD ATHLON 64 4450e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADH4450DOBOX - BOX ₪305
לפי מה שקראתי ברשת נראה שה HD 4670 ששמתי לך במפרט אמור להספיק בשביל להריץ אותו על MAX ברזולוציה של 1024X768.
אתה יכול לשמור את החלקים שציינת ובכך להוריד את מחיר המפרט ב ב 770 ש"ח (400 על המארז + ספק, 250 על ה HD, ועוד 120 על הצורב).
במקרה כזה אתה תישאר עם מפרט ב 1400 ש"ח מה שאומר שאתה יכול לשדרג את המעבד/לוח האם אם תרצה.
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי b&m שמתחילה ב "התכוונתי שאני ישאר עם המחשב הישן"
ה 3850 ל AGP עולה סביב 800 ש"ח ואח"כ לא יהיה לך הרבה מה לעשות איתו. אם אתה לא חושב שבתקופת הצבא שלך אתה הולך לגעת במחשב יותר מדי זאת אפשרות אבל אם אתה כן הולך להשתמש בו הרבה אני חושב שכדאי לך להשקיע עוד 500 ש"ח עבור מחשב שתוכל בהמשך לשדרג בקלות.
הוא חזק הרבה יותר מה X1950GT, הוא מבוסס על 2 דורות קדימה של מעבדים גרפיים של AMD.
אני מאמין שלא תהיה בעיה עם הקירור כי ההבדל בין הגירסאות של הכרטיס מתמצה בחיבור, המבנה של ה PCB נראה לי זהה, בכל מקרה אתה יכול לשלוח מייל ל AC לגבי התאימות.
בעיקרון לך על הזול ביותר שתמצא כל עוד הוא מגיע עם 3 שנות אחריות.
ה X3850 הוא כנראה שם שהחנות המציאה ל HD 3850 (הסדרות הקודמות של ATI השתמשו ב X כקידומת במקום ב HD).