19-12-2011, 21:36
|
|
מנהל פורום: דגמים לבניה עצמית, סקופים וחדשות, צילום ווידאו, וכן.... הצ'קלקה הכחולה של פרש
|
|
חבר מתאריך: 01.02.09
|
|
טוב.... אז זה החלק שלי.
כאשר הייתי בסדיר, בטייסת הנורדים, התלבשה כוורת שלמה על אחד המנועים של אחד המטוסים,
מה עושים?....... מתניעים את המנוע והמדחף יוצר רוח איומה שהעיפה את כל הכוורת, אבל אז החלה מתקפת דבורים עצבנייות ושעקצה כל מה שזז., לבסוף הכוורת כולה חזרה לאותו מקום, ואז הגיע כוורן מקצועי שהכניס יד לתוך הנחיל, הוציא את המלכה ואיתה ביחד את כל הככורת, הוא הכניס לתוך שק, לדבריו הנחיל היה שווה המון כסף.
לנו בטייסת היה תחביב נהדר. כאשר תופסים עכבר או חולדה, מכניסים אותה לתוך קופסא גדולה מפח, יוצקים עליה מעט שמן הדראולי, מחברים "הרנסט טסטר" (המייצר 15000 וולט) חוט אחד לקופסת פח והשני היינו דואגים שיגע בחולדה.... ומפעילים..... החולדה היתה מקבלת תסרוקת "פאנק".
במילואים, היינו בגבול הצפון במושב רביבים. יצאנו לסיור כאשר נתקלנו במשפחה של חזירי בר. פתחנו עליהם באש בכל סוגי הנשק שהייו ברשותינו (רובי FN, עוזי ונדמה לי גם M16).
תוך שנייות התעוררה כל הגזרה והחלו קריאות בקשר "הסיור נתקל, יש אש כבדה".
עד שהצלחנו לענות בקשר ולהרגיע את הגזרה. הגיע הרב"ש שלקח את הגופות של החזירים ומכר אותם בגוש חלב. לנו הוא הביא חבילה של מצופים,
לימים הסתבר כי הוא עשה עסקה בכלל לא רעה.
באחד משרותי המילואים שלי בנגב. נהגתי בגיפ אמריקאי, המסלול היה על תלולית צרה וארוכה שכל סטיה ממנה אתה מתדרדר כמה מטרים טובים,
שעת צהריים, אני נוהג בג'יפ, ולפתע מתרומם מאחד הצדדים "כוח" ענק, מדובר בחיה שארוכה מעל מטר ודומה לתנין קטן,
החיה החלה בריצה מטורפת לכיוון הג'יפ, אני לא יכולתי לסטות אפילו בס"מ אחד, ואז החיה האדירה נגחה בחוזקת בגלגל הקדמי של הג'יפ ונפגעה אנושות.
אני זיהיתי מיד שמדובר בכוח - שהיא חיה מוגנת, ואז יצרתי קשר עם רשות שמורות הטבע שבאו ולקחו את הגופה.
יש עוד המון סיפורי חייות,
אבל כל זה בהזדמנות אחרת.