20-10-2008, 12:16
|
|
|
חבר מתאריך: 01.09.08
|
|
חביבי.
אתה יודע שאני מחבבת אותך ואין מטרתי להעליב.
להפך.
אני קוראת את האשכול שוב ושוב, אתם רוצים שנציע, אבל לא מוצאים את הדרך ליישם.
אני לא באה ואומרת לך, קח את כל העיסוקים שלך ושים אותם בפח, כי לכל אחד יש עיסוקים, אבל כן לנסות ללבות את הדיונים, כי יש גם לך דעות חשובות. כמו שאתה רואה, אני מגיבה למי שמגיב לי, וטורחת, כי זה מה שיוצר את הדיון. וזה מה שהתכוונתי שחסר. שניים כאלה והפורום יראה אחרת.
"אתגר השבוע"- למצוא איזשהו אתגר, ולאתגר כאן אנשים למשל, לתת איזה משפט חכם שאחד הרשומים כתב באותו שבוע, ולקרוא לכולם לנסות לנחש מי כתב אותו. ואז, אנשים יחפשו, יסתכלו, ויתאהבו כמוני בפורום הזה. או למשל, לתת תמונה של מקום רומנטי בארץ או בעולם (לא צימר, מקום בטבע) ולשאול מי מזהה וכו'.
"טיפ החודש"- אני לא יודעת אם כדאי לשלוח בפרטי, כי אנשים עצלנים. כמו שאני לא טרחתי לשלוח לך הודעה פרטית, כך גם אחרים יתעצלו, ולא חשוב שזה במחשב ובלחיצת עכבר. מה גם, שכשאנשים יעלו את הטיפים שלהם, יווצר דיון מעניין שכדאי לראות.
"בדיחת היום"- למי אין פאדיחה? נניח היום אתה כותב את בדיחת היום, מספר את הפאדיחה ובסוף מעביר את השרביט נניח ליעל. למחורת יעל תכתוב פאדיחה, ותציין בהודעתה למי היא מעבירה את השרביט, וכך הלאה.
זה יוסיף כל כך המון!
ובנוגע לעוגנים:
לדעתי? מה שצריך להיות מעוגן, זה מספרי חירום, אשכול ההכרות ואשכול הרומנטיקה והמתנות.
את ההצעות לשיפורים, לדעתי, צריך להעלות ל"הכרזה" או להוסיף באשכול של "תקנון הפורום" למטה את העניין הזה של השיפורים וכו'. מיותר שיש כ"כ הרבה עוגנים, לא?
אנחנו רוצים לגבש פורום? בואו נעלה את הרמה שלו.
אנשים חושבים שיש כאן ילדים שמבלבלים את המוח. אבל לכל אחד יש משהו על הלב, ולכן, אני חושבת שאם "נעלה" רמה, יותר אנשים יכנסו הנה.