21-10-2008, 18:03
|
מומחה לתעופה, תעופה צבאית, חלל ולווינות. חוקר בכיר במכון פישר
|
|
חבר מתאריך: 02.07.05
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Jenia7188
אם מעניין אותי המספר זה עניין שלי, אני רוצה לדעת
אם אתה חושב שזה טיפשי לדעת אולי אתה טיפש
מנהלים, בבקשה ממכם, אתם יכולים להרגיע אנשים פה, ממה לא רציני מה שהולך פה
|
בשל הסיכוי הקלוש שתבין אני מבזבז דקותיים מזמני. אתה לא מסוגל אפילו להבין כלפי מי ומה מופנות תגובות באשכול. כיוון שהבנתי מי ומה אתה כבר באשכולותיך האחרים, וראיתי שאין טעם לסייע בידך בשל התנהגותך המחוצפת והמזלזלת, לא עלה בדעתי להגיב לך באשכול זה, והודעתי כוונה כלפי מגיב אחר, שכנראה לקח אותה ברצינות, וערך את הודעתו.
באשר לטיעונך ש"זה טיפשי לדעת" - הרי שלא כך אני חושב וסבור. אבל ישנן סיבות לכך שאתה לא יודע הרבה דברים שהיו אולי מעניינים אותך. יכול להיות שמעניין אותך לדעת מהן תוכניות המגירה של טיסות חיל האוויר השונות למקרה של מלחמה. או אולי מהי תפוקת הפלוטוניום של הכור בדימונה, ומה קורה לו אחרי שהוא ממוצה מהדלק המוקרן. זה באמת מאוד מעניין - אבל אין סיבה שאתה או אני נדע פרטים אלה. אם אינך מסוגל להבין זאת צר לי לכתוב, אבל אני סבור שאתה טיפש (כי אינני חושב שאתה תמים, האפשרות השניה).
נקודתית לגבי אחד המספרים שנכתבו כאן - הוא יכול להוליך בתוך דקות למקומות לא ראויים, היכולים לפגוע פגיעה ממשית בביטחון המדינה.
יש בפורום מספר מגיבים שיודעים דבר או שניים על ביטחון המדינה (וזיהוי סיכות או הויכוח איזו כוונת השלכה טובה יותר לא מוגדר אצלי בקטגוריית ההבנה בביטחון או העשייה הביטחונית) מעט יותר ממך, והיה בטוח שאם מישהו מאנשים אלה טורח בכלל להתייחס אליך יש לו על מה להסמך.
לצערי, חלק ממנהלי הפורום החל לאחרונה לזלזל בהרבה היבטים של ביטחון מידע ולהתיר השתולליויות קטנות וגדולות בתחום זה כאן בפורום.
|