לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-10-2008, 14:02
  snoopdogg20 snoopdogg20 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.07.08
התעניינות לגבי קצונה טכנית.

שלום לכל חברי הפורום וחג שמח.

אז ככה , אני כרגע משרת ביחידה ממש מקצועית ומסווגת בחיל התקשוב ולא מזמן שמעתי על אופצייה ממש מעניינת הנקראת " קצונה טכנית " .

מה זה בעצם אומר ? ..
לפני מה שהבנתי , בערך ככה :

1.קצונה שיכולים לצאת אלייה רק הנדסאים אשר שירתו לפחות שנתיים ושלוש במקצוע מסויים. יוצאים אליה ממש לקראת שיחרור. הקק"צ אותו דבר לגמרי מלבד ההשלמה חילית.
2.חותמים 3 שנים קבע.
3. כל הקטע בקצונה הזו : לא פוסלים מקצוע !
לאחר הקק"צ .. החייל חוזר כקצין מקצועי אשר יעסוק במה שהתמחה בו בסדיר ( בדר"כ לאותה יחידה שיצא ממנה לקצונה ) , לא כקצין מנהלתי.
4.הדרגות כמובן אותו הדבר , לא להתבלבל עם קמ"א ( קצין מקצועי אקדמאי ) ו- קא"ב ( קצין אקדמאי בכיר ). אלו שדחו את הצבא והלכו להוציא תואר באוניברסיטה. אלו אשר יכולים להתקדם בדרגות רק עד סגן.

אממ אז ככה , זה עדיין קצת רחוק ממני ...אבל הנושא ממש מעניין אותי.

יש מישהו שיכול להוסיף מידע על מה שרשמתי , להמליץ אולי, לכוון ולעזור לשפוך קצת אור על הנושא הזה ...אני ממש אשמח (-:

עריכה :

מנהלים , כעת אני רואה שישנו פורום " מתגייסים וסדירים " אני מניח שזה מתאים יותר לשם , אשמח אם תעבירו ,מצטער.

נערך לאחרונה ע"י snoopdogg20 בתאריך 16-10-2008 בשעה 14:06.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-10-2008, 23:11
  rna rna אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.04.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי snoopdogg20 שמתחילה ב "[QUOTE=4leafclover]בתור מה..."

אז ככה,

קצונה טכנית , אני חושב שאתה מתכוון לקצונת תוכנה .

אם אתה משרת בחיל תקשוב אז ישנם 2 סוגי קצונה.
א. קצונת תקשוב (הפעלה ) קצונה שפתוחה במיוחד לקורס מר"מ טמ"מ ולכל קורסי הקשר למיניהם שמועברים בבה"ד 7
ב. קצונת תוכנה - פתוחה לנתמ"מ ותוכניתנים. שזוהי בעצם קצונה טכנית - כי כשהם מסיימים את ההשלמה הם לא הולכים להתעסק בעניני משמעת אלא בתחום אותו הם למדו - ולא נפסל להם מקצוע .

אם אתה טמ"מ ביחידה "מקצועית ומסווגת" אז כל הכבוד לך , אם אתה נמצא איפה שאני חושב שאתה נמצא אז בטח עברת את ההשלמה של הטמ"מ בבסמ"ח . ושם בטוח דיברו איתכם על זה.

אבל בכל אופן - לפי מיטב ידיעתי (ואני אומר את זה כי אני משרת בתפקיד תוכנה) לטמ"מ לא פתוחה השלמת הקצונה של תוכניתנים ונתממניקים . יכול להיות שיש ביחידה שלך תקן ומוציאים אותך , אבל מאוד מאוד קשה לי להאמין .

מקווה שעזרתי .
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:10

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר