לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-12-2008, 10:22
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי RP. שמתחילה ב "הי הילה, ברוכה הבאה. דבר..."

אנסה לחדד את דבריך.
אבל קודם כל - סוף סוף את מעלה תמונות!!! כבר איזה שנתיים שאת רק משתתפת בהצבעות וסוף סוף רואים משהו משלך =)

אז בנוגע לטיול השנתי לפולין, בהרבה תמונות, גם שלך וגם של אנשים אחרים, אנחנו רואים פשוט תמונות של החברה' בתור תמונות תיעודיות של "היינו פה, היה נחמד, קר לנו ואנחנו מתגעגעים לאוכל החם של אמא".
מה שמיוחד בכל פעם שיוצאים לשטח לצלם משהו, וזה בכלל לא משנה איפה מצלמים (מחוץ לבית בחצר או בקוטב הצפוני) זה מה שעושים בכל סיטואציה מיוחדת.
למשל התמונה השניה שלך... מצד אחד יש את הפנים שמקבלות key מאוד עדין מהחלון שברקע, ומצד שני את הבחורה שמסתכלת החוצה לתוך האור.
שתי הסיטואציות מאוד מאוד מעניינות ועושות את הפריים למשהו מאוד מעניין (בלי שהוא יהיה בכלל קשור לפולין).
אם הייתי מזהה את הפוטנציאל במקום הזה, הייתי אפילו מנסה לביים משהו עם אחת הבנות ולבקש ממנה שלא תזוז כדי שתוכלי לצלם ביתר נוחות.
יש הרבה אקשן בפריים הזה, והרבה טכניקה.

בתמונה השלישית רואים שדרה יפהפיה של עצים בשלכת, אבל קבוצה של ישראלים למטה שהולכים עם הגב אלינו (לא הכי מעניין) ושמיים שנשרפו (מן הסתם) שלוקחים הרבה מהיופי של העצים.
אני חושב שהייתי מחכה שכולם יעברו כדי שאוכל לצלם פריים נקי יותר, או שהייתי פשוט הולך אחרון כדי לצלם אחורה (במידה והשמש היתה יחסית מולך, אם היית מסתובבת - היית מקבלת שמים כחולים ולא שרופים... כמובן שזה תלוי במקום, לא הייתי שם פיסית איתך אז אין לי באמת איך לדעת).

שאר התמונות - תמונות של החברה'... יש להם מעט מאוד ערך אמנותי בניגוד לשניה והשלישית והן יותר מתאימות לפייסבוק. מה שכן, הן מבוצעות ברמה הטכנית בצורה טובה.
קחי את השליטה שלך במצלמה ונסי למצוא את הפריימים שכן עושים ייחוד ושוני מפריימים אחרים. זה המפתח והסוד האמיתי לתמונות מדהימות.

בהצלחה! =)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:26

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר