01-12-2008, 10:22
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.12.04
|
|
אנסה לחדד את דבריך.
אבל קודם כל - סוף סוף את מעלה תמונות!!! כבר איזה שנתיים שאת רק משתתפת בהצבעות וסוף סוף רואים משהו משלך =)
אז בנוגע לטיול השנתי לפולין, בהרבה תמונות, גם שלך וגם של אנשים אחרים, אנחנו רואים פשוט תמונות של החברה' בתור תמונות תיעודיות של "היינו פה, היה נחמד, קר לנו ואנחנו מתגעגעים לאוכל החם של אמא".
מה שמיוחד בכל פעם שיוצאים לשטח לצלם משהו, וזה בכלל לא משנה איפה מצלמים (מחוץ לבית בחצר או בקוטב הצפוני) זה מה שעושים בכל סיטואציה מיוחדת.
למשל התמונה השניה שלך... מצד אחד יש את הפנים שמקבלות key מאוד עדין מהחלון שברקע, ומצד שני את הבחורה שמסתכלת החוצה לתוך האור.
שתי הסיטואציות מאוד מאוד מעניינות ועושות את הפריים למשהו מאוד מעניין (בלי שהוא יהיה בכלל קשור לפולין).
אם הייתי מזהה את הפוטנציאל במקום הזה, הייתי אפילו מנסה לביים משהו עם אחת הבנות ולבקש ממנה שלא תזוז כדי שתוכלי לצלם ביתר נוחות.
יש הרבה אקשן בפריים הזה, והרבה טכניקה.
בתמונה השלישית רואים שדרה יפהפיה של עצים בשלכת, אבל קבוצה של ישראלים למטה שהולכים עם הגב אלינו (לא הכי מעניין) ושמיים שנשרפו (מן הסתם) שלוקחים הרבה מהיופי של העצים.
אני חושב שהייתי מחכה שכולם יעברו כדי שאוכל לצלם פריים נקי יותר, או שהייתי פשוט הולך אחרון כדי לצלם אחורה (במידה והשמש היתה יחסית מולך, אם היית מסתובבת - היית מקבלת שמים כחולים ולא שרופים... כמובן שזה תלוי במקום, לא הייתי שם פיסית איתך אז אין לי באמת איך לדעת).
שאר התמונות - תמונות של החברה'... יש להם מעט מאוד ערך אמנותי בניגוד לשניה והשלישית והן יותר מתאימות לפייסבוק. מה שכן, הן מבוצעות ברמה הטכנית בצורה טובה.
קחי את השליטה שלך במצלמה ונסי למצוא את הפריימים שכן עושים ייחוד ושוני מפריימים אחרים. זה המפתח והסוד האמיתי לתמונות מדהימות.
בהצלחה! =)
|