25-09-2008, 16:27
|
|
|
|
חבר מתאריך: 30.05.02
הודעות: 8,838
|
|
איך אני מונע מהחלת בצל להידבק לרשת?
השאלה נימצאת בכותרת, אבל אני ארחיב.
הכנתי חלת בצל לפי המתכון הבא:
http://www.ynet.co.il/ency/1,7340,L-437066,00.html
יצא דרך אגב טעים מאוד!! סך הכל עבודה קלה ייחסית, בלי יותר מידיי לכלוך וטעימה ממש.
הבעיה שהחלה נדבקת לרשת בטיגון העמוק, ואחרי מאבק גדול הצלחתי להוציא אותה, אבל הצורה כבר לא הייתה של חלת בצל וחלקים גדולים נשארו על הרשת.
למישהו יש רעיונות איך אני יכול להכין אותה בצורה שגם תחליק החוצה מהרשת?
תודה מראש לעונים.
_____________________________________
הגלריה שלי בפליקר
|