עשיתי שבוע שעבר גיבוש טייס, סיימתי אבל לצערי לא עברתי.
התקשרתי עכשיו למדור סיירות כדי לבקש לעשות את הגיבוש צנחנים בדצמבר הקרוב, ואמרו לי שבגלל שסיימתי גיבוש טייס אני יכול לקבל ראיון ולא צריך לעשות את הגיבוש אבל - אני צריך לוותר על היום סיירות בשביל זה (היום סיירות שלי הוא בינואר, אני אמור להתגייס במרץ הקרוב)
האם זה נכון? מי שסיים גיבוש טייס זכאי לראיון צנחנים?
עקרונית אי אפשר לעשות ראיון צנחנים אם עדין יש לך יום סירות לעשות.
זה שיקול שלך אבל, אני לא הייתי מוותר על יום סיירות בשביל ראיון צנחנים.
זה לא שהם טובים יותר מכל יחידת חי"ר אחרת.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי A.M.F שמתחילה ב "הראיון צנחנים שלי הוא בלאו..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי A.M.F
הראיון צנחנים שלי הוא בלאו הכי בדצמבר.
הדילמה שלי היא האם לוותר על היום סיירות או לא
אל תוותר
לא שווה את זה
לא שמיום סיירות זה כ"כ פשוט להגיע למשהו
אבל צנחנים כמו שאמרו לא יותר טובים מכל יחידה אחרת
ואני לא רואה טעם לבזבז את היום סיירות על זה
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי RoEm שמתחילה ב "[QUOTE=A.M.F]הראיון צנחנים..."
העניין שרק אם אני מוותר על היום סיירות אני אוכל להתגייס ליחידה של הצנחנים. אחרת זה או ליחידות הרגילות או ניסיון להגיע למטכל או לשייטת אחרי שאני חותם דח"ש...
אני חושב שאני אוותר על היום סיירות, אנסה להגיע לצנחנים ומשם למגלן
לא תסתפק בלנסות לעבור לצנחנים דרך ראיון, ואם לא תעבור אולי תבקש בכל זאת יום סיירות(לי אין יותר מדי נסיון עם יום סיירות אז אולי חברה פה יגידו אם הדבר אפשרי)
וככה תוכל קודם לנסות את מזלך בצנחנים ובהמשך יחטיות תוך שמירת הסיכויים ליום סיירות.
דרך אגב, אם תקבל משהו ביום סיירות תתגבש באפריל לא?
אני הייתי וזה
קיצר לא מבין מה הבעיה, אתה אמור להיות יכול לבקש לאחר הגיוס שלך
בקשה ליציאה ליום סיירות
ומיד בתומו לחזור לבסיס
ככה עשו חלק אצלי שהתגייסו נגיד 3 ימים קודם...
בכל אופן האמת שהסיכויים שלך לקבל משהו מיום סיירות לא גבוהים במיוחד
כאילו לא שלך אישית
הסיכויים להתקבל למשהו הם קטנים מאד, ולכן בעצם וויתור על משהו שאתה רוצה אולי יהיה סיכון מיותר..
אבל זה תלוי רק בך..