27-09-2008, 20:33
|
|
|
|
חבר מתאריך: 10.12.07
|
|
ציטוט:
זו דעה די רווחת ומקובלת שמוצרי חלב לא רק שאינם חיוניים אלא צריכה מוזגמת שלהם מזיקה ביותר.
|
אתה שמת לב?צריכה מוגזמת.ואתה שמעת על מחקרים,שאומרים,שצריכה מוגזמת של בשר,במיוחד אדום,יכולה להוביל לסרטן,להתקפי לב?
ושמעת על זה,שביצה זה לא בריא?כן,לפני כ-30 שנה דברו בבריה"מ על זה,שביצים לא בריא לאכול,יש כולסטרול ובכלל..לא בריא,בקיצור.
ואכילת אבוקדו לא מומלצת לכמה מאנשים בעלי מחלות לב קשות,בגלל כרישי דם.ועוד,ועוד...בשר חזיק בכלל לא בריא,כי יש לו איזו אינפקציה,שפוגעת מאד קשה בבני אדם.ויש עוד כאלה מודעות מדעיות,על איך מסוכן לחיות.
חלב הוא אכן משקה,שלא כל מבוגר יכול להתמודד איתו,לחלק יש אלרגיה,להרבה יש רגישות יתר(מה שחלק בטעות קוראים אלרגיה) ויש כאלה,ששותים עד גיל מאה.דרך,אגב,גם וודקה זה לא בריא,ידעת?במיוחד בכמויות גדולות.ובכל זאת...
כתבתי ואכתוב עוד פעם:יש קבוצות שלמות של אוכלוסיה,שמוצרי חלב משחקים במטבח שלהם תפקיד מרכזי-הרבה סוגי גבינות,שמנת,יוגורטים.למשל בכמה מאיזורי קווקאז ובצרפת.
וכל הרעש עם הורמונים..אכן לא בריא,אך מה הקשר לחלב??אל תאשימו אותו בזה.
בהרבה מאד מוצרים טבעיים אפשר למצא "דפקטים" דומים,כאשר חלק מאנשים יכולים מאד להינזק מהם,אך אין זה אומר,שיש צורך לכתוב כתבות ברוח זו.אדם נורמלי,בלי מחלות כרוניות ואלרגיה,יכול ואמור לאכול כל דבר,העיקר שיהיה כמה שיותר קרוב לטבעי,כלומר ללא כימיה,ובכמויות מספיקות.כמובן שדברים כמו שוקולד חלב ועוד כמה מוצרי חלב כאלה,כמו סוכריות,אפשר לזרוק לפח,אבל הרבה מאד גבינות הן מאד טעימות וטובות לגוף.
|