בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אוריקורי שמתחילה ב "אחמדניג'אד פוצח בתאוריית קשר : "פיגוע 11/9 - פיברוק""
כאילו שלא היה קשה מספיק לשכנע אנשים לחקור את הנושא הזה ברצינות.
כל הזמן יש לי את התחושה שהאחמיניג'ד הזה הוא איזה ליצן של ה CIA,
כאילו שמישהו שם אותו שם כדי שיעשה כמה שיותר רוח וצלצולים,
וכל הקטע עם מוסאווי רק מחזק את זה, כי מוסוואי כנראה בקטע של רפורמות, לא ממש אידיאלי ל NWO...
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "כאילו שלא היה קשה מספיק לשכנע..."
דווקא יש האומרים שמוסאווי הוא סוכן של ה-NWO. אולי בעצם שניהם סוכנים, גם הוא וגם אחמדיניג'אד. פעם ראיתי שתי תמונות של מוסאווי עושה בידו סימן שמזוהה עם האילומינטי, לי זה לא נראה טריויאלי.
שימו לב כמה אנשים יש בינינו שפשוט מחוקים מנטלית ע"י התקשורת. הם מגיבים בלעג וצחוק על אחמדינגאד "האוייב" שלהם- ובכלל לא מעלים את האפשרות לרגע שהם בעצם אלה שלועגים וצוחקים עליהם ו"האוייב" שלהם בעצם אומר להם את האמת. זה מצב שהוא פשוט טירוף.
stratos התכוונתי לאמת בקשר ל 11/9 לא לשאר הפנינים שלו. אני הכי אוהב איך רוב הציבור אוהב לבטל כל טענה שלא מסתדרת להם או מפחידה אותם בצורה כלשהי עם יציאות כמו "כן וגם יגאל עמיר לא רצח את רבין ואוסוולד לא רצח את קנדי" והכל בשבילם "תיאוריית קונספירציה" שאני מוכר את שתי הכליות שלי אם הם יודעים מה ההגדרה של המילה קונספירציה בכלל. אף אחד מהם לא יסתכל דקה אחת פנימה, יסתכל מנקודת מבט אובייקטיבית ויגיע למסקנה של עצמו?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אוריקורי שמתחילה ב "אחמדניג'אד פוצח בתאוריית קשר : "פיגוע 11/9 - פיברוק""
איך התקשורת רוכבת על כך שהוא הזכיר את זה. זה הזדמנות מצויינת לקשר את העניין אליו ולהציג אותו כליצן ובנאדם לא אמין וככה להפוך את כל העניין ללהג
טכניקה ידועה שתקשורת קומוניסטית כמו זו ששולטת בעולם שלנו משתמשת בה. לא יזכירו את זה עשרות ההוכחות הנפילה הבלתיי הגיונית מדעית של הבניין. העיקר זה שאחמניג'אד - אמר.
ורוב הציבור הישראלי הוא באמת נפל שקשה לתאר במילים לצערי
נערך לאחרונה ע"י TOROK בתאריך 07-03-2010 בשעה 21:10.
מסכים לחלוטין.
זה תוקף את כל "הבטחון וההגיון" של החיים של רוב האוכלוסייה. כי המשמעות האמיתית של ל-ק-ל-ו-ט שרצח רבין לדוגמא היה עבודת שב"כ= תוהו ובוהו בישראל. תסריט כזה לא "מסתדר" לאף אחד בראש לכן עם קצת 'חיזוק' מהתקשורת כולם ילכו כמו זומבים עם הסיפור הממסדי לאירוע. שאני חושב על זה, זה כל כך קל בעצם לממשלות לביים אירועים וטרור בפרט, כי פשוט "המכונית תמשיך לנסוע".