20-09-2008, 12:43
|
|
|
חבר מתאריך: 20.09.08
|
|
מתוסכל עד כדי כאב מאהבה
(ראשית, אני רוצה לציין שאני כותב באתר תחת כינוי אחר כבר מספר שנים, אבל בשביל אשכול זה העדפתי לפתוח משתמש חדש).
אני כיום תלמיד כיתה י"א. לפני 5 שנים בערך (כיתה ו'), הייתי מאוהב בילדה מהכיתה שלי, ואני חושב שזה היה הדדי (הייתי פצפון, אבל אהבה אמיתית לא שוכחים ). גם הקשר בינינו היה קשר חם.
בשנה שאחרי, עברנו לחטיבה. הכיתה הקודמת התפזרה בין הכיתות השונות. גם הקשר בינינו התפרק.
מאז, לא אהבתי אף אחת אחרת. למרות שאנחנו באותו ביה"ס, לא יצא לי לראות אותה הרבה מאז, (או שפשוט לא הייתי מודע אליה), שלא לדבר על לדבר איתה. והאמת, שגם לא הקדשתי לה בכלל מחשבה. זה כאילו לחצתי על המתג במוח בהקשר שלה, וכיביתי אותו.
רצה הגורל, והשנה הכיתה שלה צמודה לכיתה שלי. משמע- אני רואה אותה כמעט כל יום במסדרון. בהתחלה, כשהייתי רואה אותה, הייתה לי תחושה מוזרה, כמו צביטה קטנה. אבל, מאז הרגש הולך ומתחזק.
אני מאוהב בה מחדש.
אבל, מה שבאמת מכאיב לי ואוכל אותי מבפנים, היא העובדה שכלום לא יכול לקרות בינינו. משתי סיבות:
1) לא דיברתי איתה כבר כמה שנים טובות.
2) יש לה חבר.
אני אפילו לא יכול לדעת מה היא מרגישה כלפי, או האם היא בכלל מרגישה משהו.
מאז, אני רק סובל. אני לא ישן כמו שצריך, כל הזמן חושב עליה, והתחושה הכללית לא טובה. אפילו יציאה עם החברים (שלא יודעים מה אני מרגיש) לא עזרה לשפר את ההרגשה.
מצד אחד, אני לא רוצה לאהוב אותה, כי אני יודע שרק כאב ותסכול יכולים לצאת מהאהבה הזו. מצד שני, הלב לא מרפה.
אני אובד עצות. מה עלי לעשות?
|