14-09-2008, 20:02
|
|
|
חבר מתאריך: 08.11.04
|
|
ציטוט:
אני כרגע לא אתייחס לשימושי RFID בשימוש בבני אדם, מהסיבה שציינתי, הסטנדרטים בשלבי כתיבה (כנראה באמת לקראת השימוש בשבבים חכמים)
|
כשעניתי לך את זה:
ציטוט:
שמע אני לא מאמין במקריות ובתקלות תמימות, במיוחד כשזה נוגע לטכנולוגיה שתאגידים מאמצים,
|
הכוונה שלי היתה שאם תאגידים מאמצים את הטכנולוגיה הזו, הם עושים זאת
מתוך ידיעה והכרה מלאה בטכנולוגיה, ככה שאני לא מסכים איתך שיש פה הליכה תמימה בשדות זרים.
ציטוט:
נאמר שקנית דיסק, ואתה רוצה לשמוע אותו להנאתך.
ההגנה שנמצאת בקופסת הדיסק היא RFID שמכילה את הפרטים עליך, שם, גיל כתובת.
|
פה אני חייב להודות שלא הבנתי אותך כל כך, אתה מתכוון להגיד שדיסק שמשוכפל עשרות אלפי פעמים במפעל,
מכיל את המידע האישי שלי? אני הבנתי אותך נכון? כי אם כן, זה לא הגיוני.
ולגבי זה:
ציטוט:
דרך אגב, בעיניי מסוכנים הרבה יותר כל הרשתות החברתיות למינהן, בה אנשים מנדבים מידע מרצונם החופשי לכל דיכפין.
מה דעתך בעניין facebook, myspace ודומיהם?
|
אני באמת ובתמים מרגיש צער גדול על מליוני הפרייארים שנשאבים למסחטת האינפורמציה הזו,
זה האח הגדול עם חיוך, זאב בלבוש כבש, רוצח בלבוש שוטר חביב - זה הרשע בהתגלמותו לא פחות.
לא סתם בחרה פייסבוק לנטרל כל אפשרות מחיקת חשבון, יש רק אפשרות "הקפאה",
וגם אם תנסה לשנות את כל הפרטים הרי עמוק בפנים אתה יודע שיש קובץ צל של כל מה שרשמת, מחקת, ערכת, תיקנת.
כל סוד חבוי שרשמת והתחרטת אחרי 5 דקות, כל מספר טלפון שהעברת והעבירו לך בפרטי,
כל תמונה, כל טיול שעשית, אתה וכל החברים שלך, ביחד עם תוכנות המידע הפרוצות ממשרד הפנים,
ביחד עם בליל האינפורמציה שנסחרת עליך מבלי ידיעתך, רוצה לדעת כמה אתה חסר אונים?
פשוט כתוב את שמך בגוגל. ודע שזהו קצה קצהו של החרב שמונחת לכולנו על הצוואר.
אזניים להם ולא ישמעו, עיניים להם ולא יראו...
מספיק כדי לקרוא קצת על איך התגלגלה הפייסבוק לשימושו של ה CIA, כדי להבין עד כמה רע המצב...
אבל כמו שאמרתי:
אזניים להם ולא ישמעו, עיניים להם ולא יראו...
ולסיום ציטוט מכתב מדיניות הפרטיות של פייסבוק (רצף המלים "הסתמי הזה" שאתם ממהרים ללחוץ עליו "אישור"):
"Facebook may also collect information about you from other sources, such as newspapers, blogs, instant messaging services, and other users of the Facebook service through the operation of the service (eg. photo tags) in order to provide you with more useful information and a more personalised experience. By using Facebook, you are consenting to have your personal data transferred to and processed in the United States."
נערך לאחרונה ע"י Lance בתאריך 14-09-2008 בשעה 20:07.
|