לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-09-2008, 18:40
צלמית המשתמש של Nati323
  משתמש זכר Nati323 Nati323 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.05
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי אור-י שמתחילה ב "תודה.. איזה משחקים? לנסות..."

אממ זה תלוי במצב רוח שלו הסיכוי שהוא ידובב אותך נמוך, כעיקרון הוא בד"כ אומר לך או תחליט או שאני מחליט בשבילך ( אם אתה לא רוצה כלום ממה שהוא מציע) ואז רוב האנשים בוחרים תדבר שנראה להם הכי קל, בכללי אם אתה לא רוצה כלום תגיד לו לא רוצה כלום ואם הוא יגיד לך שהוא יבחר תגיד לי יבחר ושאתה תסרב הוא יגיד לך אתה תכנס לכלא / מעצר , ואז אתה אמור להגיד לו תכניס, לרוב אין להן ז*ן להתעסק עם אנשים שמשדרים ביטחון יותר מדיי כי הם יודעים שזה לא יעזור להם, אבל יכול להיות שתיאלץ לסרב ולהישלח למעצר.

ד אַל תַּעַן כְּסִיל כְּאִוַּלְתּוֹ פֶּן תִּשְׁוֶה לּוֹ גַם אָתָּה. ה עֲנֵה כְסִיל כְּאִוַּלְתּוֹ פֶּן יִהְיֶה חָכָם בְּעֵינָיו

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-09-2008, 18:44
  Didd Didd אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.02.07
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי אור-י שמתחילה ב "תודה.. איזה משחקים? לנסות..."

לרוב קציני המיון יש מין קטע שהם לא יכולים לתת לך מה שהם רוצים ישר, אפילו אם אין שום מכשול, בגלל שאם זה היה ככה אז כולם היו נכנסים לקצין מיון ומבקשים גולני/צנחנים/שייטת 13, הרבה אנשים חושבים על סירוב פינוי ביום הגיוס שלהם, מעטים באמת עושים את הצעד הזה כי כולנו מכירים את העובדה שקציני מיון יזרקו עליך כל איום אפשרי לפני שהם יעשו צעד אחד לקראתך, זה התפקיד שלהם ורוב הזמן הם עושים אותו כמו שצריך, ולמרות שאתה לא בא אליו בצעקות של "לא גולני לא מתפנה", רוב הסיכויים שהוא יגיד לך "חכה בחוץ אני צריך לדבר עם המפקד שלי בקשר לזה", כלומר הוא יכול לתת לך את מה שאתה רוצה, אבל הוא לא יעשה את ישר אחרת כולם יחשבו שאפשר לקבל מה שרוצים מהקצין מיון, וזה פשוט לא נכון, גם אני כשבאתי לקצין מיון וביקשתי ממנו משהו שהוא היה יכול לתת לי על המקום, הוא ביקש ממני לחכות בחוץ כדי שהוא "ידון" בנושא, ואחרי רבע שעה קיבלתי תשובה חיובית, סך הכול אני לא חושב שאתה תגיע למעצר או אפילו לאיום במעצר, פשוט אל תצפה לקבל ממנו תשובה חיובית על המקום.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:59

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר