לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-09-2008, 00:13
  sheyne sheyne אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.09.06
בקשר לבקשה לגיבוש בתור חייל

שלום. אני משרת בשריון כרגע בטירונות אך אני עם פז"ם של 10 חודשים. אני רוצה לנסות גיבוש מטכ"ל שלדג ואמרו לי פה שכנראה הפז"ם לא יפגע לי בסיכויים שיאשרו לי את הבקשה וגם להתקבל. הקטע הוא שאני הייתי רוצה גם לנסות גיבוש צנחנים או גיבוש חוזר לפלס"ר שריון מפאת שאם לא אעבור את גיבוש מטכ"ל, הפז"ם לא יאפשר לי כבר לנסות להגיע לגיבושים של צנחנים/פלס"ר שריון במאי/נובמבר. השאלה היא האם אני יכול לבקש באותו טופס 55 שיאפשרו לי לנסות גיבוש מטכ"ל אך אם אפשרי לעשות גיבוש צנחנים (למרות שהסיכויים כי שריון לא נותנים ללכת לחי"ר כ"כ בקלות) שיתנו לי את הגיבוש הזה. אך אם אבקש ככה, נניח ויגידו לי שצנחנים לא יכול אז הם התייחסו אל הבקשה רק כאל צנחנים או יגידו לי "צנחנים לא נאפשר לך אך מטכ"ל כן"? מקווה שהבנתם אותי, מי שלא הבין שינסה להכווין אותי בשאלות ספציפיות לגבי גוף השאלה ולא "לא הבנתי כלום".... תודה רבה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-09-2008, 18:16
  Didd Didd אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.02.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי sheyne שמתחילה ב "בקשר לבקשה לגיבוש בתור חייל"

אני קיבלתי לפני כשבוע וחצי שיחה מ"היחידה" שבה נאמר לי חד וחלק "אנחנו לא מקבלים לגיבוש חיילים אחרי תקופת שירות של שנה", מצד שני אני אגיד לך חד וחלק שהכול תלוי בערוצים שאתה עובד דרכם, ולמרות שאני ניסיתי גם ערוצים פורמליים וגם ערוצים פרטיים ולא הצלחתי, אבל אני מאחל לך הצלחה, ואין לך מה להפסיד אם תגיש טופס 55 ליחידה התנדבותית מקסימום תקבל תשובה שלילית ולא יותר מזה, ובמקרה היותר טוב תקבל תשובה חיובית ותצא לגיבוש, בקשר לגיבוש צנחנים אין לי ממש מידע, הדבר הכי עדכני שאני יודע הוא שקצין מיון לא יוציא אותך לגיבוש אחרי תקופת שירות של חצי שנה, שוב אין לך מה להפסיד בלנסות, למיטב ידיעתי אולי תשבור איזשהו שיא בכך שתהפוך לסדירניק הראשון עם צפרגול, כנפ"ץ ושבוזון על המדים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:47

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר