28-08-2008, 13:26
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.09.06
|
|
אני מרכז כאן תגובה למספר הודעות שלך:
הודעה מס' 6, שלך, מה 28-08-2008, שעה 02:01 :
ציטוט:
במקור נכתב על ידי רמבו 6
ואני אומר שנה לחסום אותך..
|
זכותך.
רק מעניין אותי לדעת על מה.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי רמבו 6
אני לא מצדיק אותם, אבל הם לא עבדים שלך,
|
לא טענתי שהם עבדים.
טענתי שהם חיילים, שהם עברו על החוק, ושלדעתי הם צריכים לשאת במלוא כובד הדין, ע"פ חוקי צה"ל ומדינת ישראל.
יש לך בעיה עם זה? זו בעיה שלך.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי רמבו 6
רד מהפוזה של הגברגבר להיכנס באמא שלהם.. הם לא חייבים לך כלום.
|
לפגוע בהם לא יעלה ולא יוריד. אותם כבר איבדנו מזמן. אם חיילים נוטשים עמדה בשטחים כי הכריחו אותם להתגלח וללכת לבושים במדים מחוץ למגורים - את החיילים האלו איבדנו, מזמן הם כבר לא חיילים.
הדבר החיובי היחיד שניתן להפיק מהסיטואציה שהגענו אליה היא לוודא שדבר כזה לא יחזור על עצמו.
לצורך הסעיפים של הסברה וחינוך - הם לא יוכלו להועיל.
הדרך היחידה שאני רואה ע"מ שהם יתרמו לכך שמצב זה לא יחזור על עצמו - הוא שהם ישאו במלוא חומרת העונש למען יראו ויראו.
מעבר לזה אין בהם תועלת כלוחמים. אולי כסניטרים.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי רמבו 6
אתה צריך להגיד להם תודה ולשתוק, את העבודה תשאיר לצבא ואתה תמשיך לתקתק במחשב שטויות.
|
להגיד להם תודה על כך שהם ערקו?
מה השלב הבא? לתת פרס למי שרוצח את אישתו?
משרה של גננת לאנס ילדים?
האם אתה בכלל חשבת על ההשלכות של תגמול חיובי של פושעים שעברו כרגע עברה חמורה (לפחות ע"פ המידע המתפרסם)?
הודעה מס' 8, שלך, מה 28-08-2008, שעה 12:01 :
ציטוט:
במקור נכתב על ידי רמבו 6
הם לא חייבים לך משהו ספציפי,
|
לא לי. הם חייבים למדינה. הם חייבים למדינה הזו על 18 שנה של חיים ברמה יחסית מאוד גבוהה, וסיכוי להרבה שנים נוספות כאלו, והתשלום שהמדינה גובה הוא שלוש שנות שירות.
אחרי שהם יסיימו לשלם את חובם לחברה בסך שלוש שנות שירות - אם הם יחליטו שהם לא רוצים להתגלח וללבוש מדים, זכותם לפשוט את המדים ולרדת מהעמדה. לא יום אחד קודם.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי רמבו 6
לשבת בבית החמים ולקטר עליהם בתור אזרח לא חוכמה גדולה, תודה
שהם לא הולכים לקבן ויוצאים לג'וב או מהצבא בכלל, לקבוע בתור אזרח מה העונשים המגיעים להם פשוט
|
דעתי לא נקבעת רק כ"אזרח", היא מגובה בשבע שנות שירות, כולל מספר חודשים בהם אני הייתי אחראי על גיוס, חיול והעברת אל"לים לביני"שים ומילואימניקים שאבטחו ישובים בחטמ"ר יהודה ועציון, כולל אחריות על החיילים ב"שוטף" עד שיחרורם, שלא לדבר על שמירה (נח"ל ישבו שם, "עיבינו" אותם) בעמדה מספר 1 בשא-נור (מעל המוצב עצמו, פינה צפון מערבית).
מעבר לכך אני לא התיימרתי לקבוע מהם העונשים. על מעשים כגון אלו שהם עשו ישנם כבר עונשים קבועים בחוק. אני טענתי שצריך לממש אותם.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי רמבו 6
חוצפה, את הבעיות תשאירו לטיפול הצבא ולהשתדל פחות להכניס את האף, תאר לך שאתה חייל חוזר הביתה שבוז מבואס עייף מת פתאום קופץ עליך איזה אזרח שצועק "צריך להכניס אותך לכלא לשנה או לירות בך מול כיתת טירונים!".
|
אם אני הייתי עורק מעמדה באיו"ש בגלל שלא בא לי ללבוש מדים ולהתגלח - הייתי רוצה לחשוב שיש בי מספיק הגינות להסגיר את עצמי למ"צ הקרוב לפני שאזרח כלשהו יראה אותי.
אזרח לא צריך לראות בושה עלובה כזאת מסתובבת מולו ברחוב.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי רמבו 6
ועריקים יש בכל מקום בעולם, גם בצבא רוסיה וגם בצבא ארהב אלפי עריקים מהצבא ששם בכלל מדובר על מתדנבים, הייתי מביא קישור אבל לא מוצא.
|
לא טענתי שאין.
טענתי שהם צריכים לשאת במלוא כובד הדין ובמלוא חומרת העונש.
|