במהלך שיטוט בפורומים זרים נתקלתי בכמה תמונות מהעימות האחרון אשר למיטב ידיעתי, זכרוני ו.... בדיקותי, לא הועלו לכאן עדיין (והיה ותמונה זו או אחרת כבר הופיעה כאן אנא סלחו לי )...
יש סיכוי שחלק מהחברים ימצאו עניין בחלק מהתמונות...
להתרשמותכם.
רק"ם גיאורגי בלמ"ז (רכבים שכאלה נראו די הרבה בתקשורת במהלך העימות) אשר נפגע ממה שנראה כמטען חלול אשר חדר מהדופן האחורית דרך מושב הנהג ואף את לוח השעונים (ע"פ סימני הדם נראה שהוא חדר / פגע בעוד כמה דברים בדרך) :
(אגב "סרפד" - אם אתה מצליח לקרא את מה שכתוב על הדופן של הרק"ם הנ|"ל אנו נשמח לדעת)...
T 72 חרוך לחלוטין.
אגב, מה פשר העוות של הבוגיז שלו?..
יכל להיות שהחלק התחתון שלהם התעוות כך מהחום????..........
נק"ל שלל ונק"ל שהרוסים כנראה ויתרו עליו......
כנראה נגמשי"ם שנלקחו שלל ע"י הרוסים - אם אינני טועה מדובר בשדרוג הסרבי/קרואטי של ה BMP עליו דובר כאן....
תומ"ת "דנה" , אחד מכלי הלחימה הכעורים שאני מכיר ....
קצת נ"מ וחיילים רוסיים במחסום (מעניין שלמרות כל דגמי הרק"ם החדשים שהרוסים מציגים , הם עדיין עושים שימוש די נרחב ב BMP 1 הישן ע"ע T 62 ):
ושימו לב לקריקטורה או ליתר דיוק איור הזה אשר כבר נתקלתי בו בכמה וכמה פורומים זרים, שימו לב למי נגד מי כאן מה שמשקף לדעתי את הלך הרוחות ודעת הקהל "במחוזות מסויימים"....
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "עוד כמה תמונות מהעימות האחרון בקווקז....."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי לבני
ושימו לב לקריקטורה או ליתר דיוק איור הזה אשר כבר נתקלתי בו בכמה וכמה פורומים זרים, שימו לב למי נגד מי כאן מה שמשקף לדעתי את הלך הרוחות ודעת הקהל "במחוזות מסויימים"....
מתוך השילוש הקדוש של הקונספירציות הבינלאומיות, דגל ארה"ב מופיע פעם אחת בלבד, בריטניה מופיעה רק במרומז (פעמיים BP) וישראל מנצחת עם שלושה מופעים של הדגל (פלוס מגן דוד נוסף)! זה מזכיר לי את הבדיחה הישנה על היהודי שאהב לקרוא תעמולה אנטישמית. רק שם אנחנו כל כך חזקים ומשפיעים ...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "עוד כמה תמונות מהעימות האחרון בקווקז....."
הרכב הגלגלי הוא "קוברה" תוצרת אוטוקאר הטורקית - כלי זה מבוסס חלקית על ההאמר ומשתמש בחלפים שלו. הוא נכנס לשימוש הצבא הטורקי בשנת 1997, ואף יוצא למספר מדינות במפרץ הפרסי, אפריקה ומערב אסיה. גאורגיה רכשה 100 כלים מסוג זה תמורת 39 מליון דולר. פרטים נוספים ותמונות של המפעילים השונים ניתן למצוא בדף ויקיפדיה של הכלי.
מעניין למה אני לא רועה כאן נשק מסדרת הAK
כאילו קלשניקובים יש לגרוזינים המון!!! וM-16 ודגמים מערביים אחרים יש להם ממש קצת אך לא נראה שיש ביןם התמונות שאפשר לראות באינטרנט קלשים שנלקחו שלל
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי gkiler שמתחילה ב "מעניין למה אני לא רועה כאן..."
1) לרוסים אין שימוש בנשק מערבי כי הם לא מחזיקים תחמושת נאט"ו, ולכן אם לוקחים רק את הקלאצ'ים שלל, ומשמידים את הנגבים וה- M16
2) התעמולה הרוסית רוצה להדגיש את עזרת המערב לגאורגיה ולהשפיל את המערב בשריפת הנשק.