25-08-2008, 21:54
|
|
|
חבר מתאריך: 16.04.07
|
|
אתה יודע מה ההבדל בין פשע סתם לפשע מאורגן?
פושע סתם הוא פושע. פשע מאורגן הוא זה שמעורב עמוק בגורמי אכיפת החוק.
יש לו "נציגים" בתוך המשטרה וגם בבתי המשפט.
לפני שנים (היתי משקיף תנועה).זיהיתי עבירת תנועה חמורה. לקחתי את מס' הרכב והעברתי למשטרה כולל תלונה מסודרת . כעבור מס' ימים פנה אלי רס"ר במשטרת ישראל ודרש ממני לבטל את התלונה .
סירבתי. ואז פנה אלי קצין משטרה בדרגת פקד במקום מגורי ואמר לי בלשון קצת יותר ידידותית מהקודם שכדאי לי מאד למשוך את התלונה לטובתי -כי חיי בסכנה (שהנאשם הוא עברין כבד וחיי בסכנה)
סירבתי.והסברתי לקצין הליצן שחיי היו כ"כ הרבה פעמים בסכנה שאני לא מחשבן לאיזה עבריין שמפזר רושם ואיומים.
האדם הזה לקח עו"ד ונשפט -נאלצתי לבוא ולהעיד -ועשיתי זאת כחוק.הוא הורשע וקבל מה?
250 ש"ח קנס ועוד 4 נקודות.(נסיעה עם 2 גלגלים על המדרכה כנגד כוון התנועה לאורך כ200 מ')
מבין?
בסוף המשפט הוא רצה לדבר איתי ואמר לי אתה רואה, בשביל זה היה כדאי כל הבלגן? אמרתי לו שאני מילאתי את חובתי ומה ענה המיקרוב? שגם הוא מילא את חובתו.ושוטר והעו"ד שעמדו לידו התפקעו מצחוק יחד איתו.
הוא רצה ללחוץ את ידי וסירבתי בבוז ואמרתי לו שאין לי מים וסבון שאוכל לרחוץ את הידיים אחרי שאגע בו.
הוא קילל והלך לדרכו. קבלתי איומים אח"כ ולא התייחסתי . יום אחד פגש אותי ז'לוב ברחוב ,קילל אותי וחיפש עימות פיזי . לא התייחסתי והמשכתי בדרכי. הוא גייס עוד אפס ושניהם ניסו לעכב אותי והתחילו להכות אותי.
הראשון נשלח לבית חולים עם לסת שבורה והשני ברח.
מאז היה לי שקט מהם.
זאת תורת הפשיעה כולה.
1.פשיעה מאורגנת שהיא גם בתוך זרועות אכיפת החוק! צריך לנקות את המשטרה ובתי המשפט .הם מלאים זוהמה בין מרצון ובין מפחד. חשוב לנקות.
2.לא להתחשב בעבריינים ולהכות בהם בלי להסס. הם יודעים שה אזרחים פוחדים מעימות ומנצלים זאת כדי לאיים על אזרחים פשוטים. אסור לפחד וצריך להחזיר להם כגמולם ללא פחד. זה הדבר היחיד היעיל- בתנאי כמובן שגורמי החוק עוזרים להגן עליך ולא משתפים פעולה עם העברינים.