23-08-2008, 23:39
|
|
|
חבר מתאריך: 29.05.06
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי looopy
לענין.
זה נכון שישנן אינספור כתבות שקריות או לא מדויקות, מה לעשות, גם משם אנחנו שואבים את הנושאים הרבים המועלים כאן בפורום.
אמנם ישנן טעויות באבחנה אצל כולנו, (בני אדם, לא? ) אבל לגבי השרה תמיר, למי שעוקב כמובן, אין "יותר מידי" טעויות באבחנה.
הגברת תמיר לדעתי אינה מתאימה לתפקידה, ממש כמו שהמורה "הדגול" שריד לא התאים לתפקידו למרות האינטלגנציה שהפגין.
יש לי יותר מחשש סביר, שאכן השרה תמיר מנסה להטביע את חותמה ההזוי במערכת החינוך ממש כמו שהאדון שריד ניסה.
האדון שריד בהיותו שר החנוך, החליט בוקר אחד להכניס למערכת הלימודים את המשורר הפלסטיני, מחמוד דרוויש (שמת בינתיים), ממש כמו שהגברת תמיר קמה בוקר אחד עם רעיון "אדיר" והכניסה למערכת הלימודים את הנכבה.
אז למה שלא אאמין שבאמתחתה "תכנית ארסית" במיוחד: להוציא את אבי התנועה הרוויזיוניסטית, זאב ז'בוטינסקי מתכנית הלימודים?
|
ראשית כן, עולמי צר כעולם נמלה, אני לא מוכשר כשאר הגולשים כאן שמבינים בהמון תחומים, אני מבין בתחום אחד בלבד...
שנית יחסית למנהל אתה מתעסק בי אישית די הרבה, יהיה נחמד אם תרד לי מהגב קצת ולא תתבל כל תגובה ענינית עם הערות אישיות לא רלוונטיות, יש כאן מספיק גולשים לא מנהלים שעושים זאת לכל גולש שמאלני שמופיע בפורום...
לגבי הערתך האחרונה, למה שלא תאמין? עניתי על זה כבר, כי כל דבר כמעט שכתוב בעיתון הוא שקר הגזמה עיוות או טעות... שוב, לא מגן אישית על תמיר, לא התעסקתי בענינה ולא יודע מה הסיפור שלה, כמו שאמרתי, עולמי צר..