לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-08-2008, 18:21
  1pac 1pac אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.09.04
יש לא שאלה, לא קשורה להודעה של פותח האשכול
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי teen1234 שמתחילה ב "[שאלה] קיבלתי מכתב בנושא "פרוייקט גאמ''א""

לפני כחודשייםקיבלתי באתר של חיל המודיעין את השאלון הכללי למילוי נתונים ומילאתי אותו.
כמה ימים לאחר מכן קיבלתי מכתב של פרוייקט גאמא האומר לי למלא את השאלון ואם אמצא מתאים אהיה מוזמן למבחנים. לאחר שבדקו את השאלון שלי מצאו שאני לא מתאים לגאמא, ובצדק, כי אין לי ידע רב מבחשבים. עד כאן הכול טוב

ממקורות אחרים (לא רשמיים, כלומר אנשים שעברו מיונים דומים וכו') הבנתי שהשאלון הזה הוא לא רק לגאמא, אלא גם לשחקים\חבצלות ולדברים נוספים. עד היום לא קיבלתי מכתב מאף יחידה אחרת, כך שהסקתי שהנתונים האישיים שלי או הפרטים שמילאתי בשאלון לא התאימו לדרישות שלהם. גם זה נשמע לי הגיוני.

לעומת זאת, חברים שלי קיבלו איזה-שהוא מכתב משחקים\חבצלות המורה עליהם למלא את השאלון באתר של חמ"ן. האם זה אותו שאלון? והאם אני, שכאמור לא קיבלתי פנייה מהפרוייקטים הנ"ל בעוד שחבר שלי, שעשה צו ראשון רק לפני שלושה שבועות כן קיבל, יכול להסיק מכך שאני לא מתאים לאותן היחידות?

אם משהו לא ברור בשאלות שלי, אשמח לתקן. בתודה רבה מראש
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:24

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר