14-08-2008, 23:01
|
|
|
חבר מתאריך: 05.02.07
|
|
תגובה מאחד שמבין על 401..
דבר ראשון, אין לי מה להגיד לך חוץ משאתה מתנהג כמו צעיר אחושרמוטה. וזה לא בגלל העובדה שאתה רק יומייים בצבא, אלא בגלל העובדה שאתה יומיים בצבא ואתה חושב שאתה מבין משהו! בנוסף לזה, אתה מפונק ומחפש כבר את ה"ווסאח" או לא יודע מה שיש בתבור. כולה תבור, מה אתה מתרגש, מה אתה חושב שזה חללית? תהיי מקצועי תשיג את אותה מטרה על האמ-16 "העלוב". ומבואס על לעבור מהלונה-באח לאוהלים של ערד? מה יש.. פינוקיל'ה.
עכשיו לגבי זה שאתה טוען שפלסר 401 יותר גרועים, מי הכניס לך תזיוני שכל האלה לראש. אם לא הבנת, אני משרת שם. למה נראה לך שיש הבדל בין 401 ל-7? אלו אותם אנשים, שהיו באותו גיבוש, ועוברים את אותם הדברים במשך המסלול. מה שונה?!
אני מבין שאולי התרגלת לאנשים מסוימים אחרי שאתה כולה שבוע איתם, אבל תאמין לי שתוך יומיים אתה תשכח אותם, ותתחבר לאנשים החדשים שאיתך. ותאמין לי שהם לא פחות טובים מהחבר'ה של 7.
תגיד תודה לאן שהגעת, ותהיה מרוצה. אני אומר לך באמת שאתה במקום טוב. אולי אתה לא ביחידת עילית מטורפת, אבל אתה במקום שהיעוד שלו חשוב, וראו את זה גם במלחמה (ולא, לא הייתי שם מן הסתם).
אני מכיר את הסגל שיהיה לך ויש לך סגל טוב, אל תדאג.
ותזכיר לי לתת לך כאפה עוד שנה (בע"ה אם תסיים - אבל לפני זה תצטרך לשנות גישה) על המילים שאמרת היום..
|