לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 13-08-2008, 17:50
צלמית המשתמש של The girl next door
  משתמשת נקבה The girl next door The girl next door אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 01.06.08
הודעות: 1,118
שלח הודעה דרך MSN אל The girl next door Facebook profile
צילום אצבעות קוקוס ושוקולד.

עוגיות פריכות מהירות הכנה בטעם שוקולד וקוקוס.
מצרכים:
לבסיס:
120 גרם חמאה או מרגרינה.
1/2 כוס סוכר.
כוס אחת קוקוס טחון.
7/8 כוס קמח רגיל.
2 כפות אבקת קקאו.
1/2 כפית אבקת אפייה.
1 ביצה טרופה.

לזיגוג:
70 גרם שוקולד מריר. [אני אישית אוהבת לקחת חצי שוקולד חלב וחצי מריר. יוצא ניפלא גם כן].
1 כפית חמאה או מרגרינה.
7/8 כוס אבקת סוכר מנופה.
2-3 כפיות חלב.
מעט קוקוס לעיטור.

אופן ההכנה:
ממיסים את החמאה בסיר בינוני, מעל להבה נמוכה.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

מסרים מהאש ובוחשים פנימה את הסוכר.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

מוסיפים כוס קוקוס טחון,
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

קמח מנופה,
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

חצי כפית אבקת אפיה,
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ואת הקקאו.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

מערבים. ומוסיפים ביצה טרופה.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

מערבבים לבצד אחיד.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

מעבירים את בצד הקוקוס לתבנית [ בגודל 18X28, מרופדת בנייר אפייה ].
מיישרים בשכבה אחידה ומחליקים בגב הכף את התערובת בתבנית.
אופים במרכז התנור בחום של 180 מעלות, למשך עשרים דקות.
עד שהעוגה נוקשה למגע.

קצת לפני שהעוגה מוכנה, מכינים את הזיגוג.
שמים את קוביות השוקולד בקערה ומכסים במים רותחים למשך 2 דקות.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

שופכים את המים בזהירות.
מוסיפים כפית חמאה ומערביים לתערובת חלקה.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

מוסיפים אבקת סוכר בהדרגה תוך כדי בחישה, ומוסיפים חלב לפי הצורך כדי לקבל תערובת בסמיכות המתאימה למריחה.
מוציאים את העוגה מהתנור,
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ומיד מורחים בזיגוג.
מעל מפזרים מעט קוקוס טחון ומניחים לעוגה למשך 15 דקות.
חותכים למלבנים/קוביות או כל צורה שמתחשק לכם.

בתאבון.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
קרדיט על החתימה ל RedBlossom [:

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:24

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר