26-07-2008, 17:39
|
|
מנהל 20+, מו"ס
|
|
חבר מתאריך: 27.07.05
|
|
טוב, נעשה סדר בבאלגן:
1. גדס"ר גבעתי מצוידים בתבור כי החטיבה הצטיידה בכלי, בדיוק כמו שבאורך פלא בקרוב תראה חיילים מגדס"ר גולני מצויידים בתבור. המש"קים (והמש"קיות) שלהם הולכים עם תבור כי זה הכלי עליו הם צריכים להדריך את החיילים.
2. אדם, מן הסתם, היה הבסיס הראשון שצוייד בתבור, כי שם יושב מדור קליעה ורמ"דו המיתולוגי מייקי, שקובע את התו"ל, השימוש וכל שאר הדברים שקשורים לכלי, המלאכיות שלו הן שצריכות להעביר את ההדרכה הבסיסית לחיילים על התבור ולכן הן קיבלו אותו ב"נגלה" הראשונה.
3. אז איזה עוד אופציות יש למדריכים מבחינת נשק?
לצורך העניין זה לא רלוונטי אם זה M-16 ארוך, מקוצר, מנוסר, מקוצרר, פלאטופ, פלאטופ קומנדו או כל וריאציה אחרת, הכלי הוא אותו כלי.
4. בסדר, אני מכיר את כל הויכוחי למי-יש-יותר-גדול, אני גם מכיר את הפעילות המבצעית של ה"יחידה", אני מכיר משם חבר'ה וגם יצא לי לעבוד אתכם בעזה בשתי הזדמנויות.
אני לא יעיד על הרמה, איכות, כמות ובכלל אני אמנע מלהיכנס לויכוח הזה, בעיקר כי הוא נטחן עד דק ואין לי כוח.
בשורה תחתונה, אתם יחידת הדרכה, אין מה להתבייש בזה או לנסות להתהדר בדברים שאינם נכונים.
מטרתכם היא הדרכה ולא פעילות מבצעית אז תתמקדו בזה.
|