25-07-2008, 05:07
|
|
מנהל משבראש, בלשנות, תכנות ויהדות
|
|
חבר מתאריך: 04.06.06
|
|
|
תודה רבה! D:
עריכה:
קוד PHP:
פעם היתה ארנבת והיא רצה רצה רצה רצה רצה, בא סובארו ודרס אותה. תביא אותו אני אראה לו אה-לו! פעם היתה אאנבת והיא אצה אצה אצה אצה אצה, בא סובאאו ודאס אותה. תביא אותו אני אאאה לו אה-לו! פעם היתה אבנבת והיא בצה בצה בצה בצה בצה, בא סובאבו ודבס אותה. תביא אותו אני אבאה לו אה-לו! פעם היתה אגנבת והיא גצה גצה גצה גצה גצה, בא סובאגו ודגס אותה. תביא אותו אני אגאה לו אה-לו! פעם היתה אדנבת והיא דצה דצה דצה דצה דצה, בא סובאדו ודדס אותה. תביא אותו אני אדאה לו אה-לו! פעם היתה אהנבת והיא הצה הצה הצה הצה הצה, בא סובאהו ודהס אותה. תביא אותו אני אהאה לו אה-לו! פעם היתה אונבת והיא וצה וצה וצה וצה וצה, בא סובאוו ודוס אותה. תביא אותו אני אואה לו אה-לו! פעם היתה אזנבת והיא זצה זצה זצה זצה זצה, בא סובאזו ודזס אותה. תביא אותו אני אזאה לו אה-לו! פעם היתה אחנבת והיא חצה חצה חצה חצה חצה, בא סובאחו ודחס אותה. תביא אותו אני אחאה לו אה-לו! פעם היתה אטנבת והיא טצה טצה טצה טצה טצה, בא סובאטו ודטס אותה. תביא אותו אני אטאה לו אה-לו! פעם היתה אינבת והיא יצה יצה יצה יצה יצה, בא סובאיו ודיס אותה. תביא אותו אני איאה לו אה-לו!
יופי! מסודר גם בתגית PHP
נערך לאחרונה ע"י ShoobyD בתאריך 25-07-2008 בשעה 05:19.
|