לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-07-2008, 14:13
צלמית המשתמש של yishain11
  yishain11 yishain11 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.08.05
לדעתי אין כזה דבר מקצוע מיותר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי eranif שמתחילה ב "מה המקצוע הכי מיותר שלמדתם בתיכון?"

אני לא סובל את הלך הרוח החומרני ששורר היום בציבור, שתופס שהדבר היחיד שהוא צריך לדעת הוא הדבר שינפח לו את חשבון הבנק. אני מאמין גדול בהשכלה, ובחשיבות של אנשים רחבי אופקים. אז נכון, ספרות, היסטוריה ותנ"ך לא יעזרו לכם בחיים, ויש מקצועות רבים שהייתם מעדיפים לפגוש בפעם הראשונה כשאתם שורפים את ספרי הלימוד שלהם בל"ג בעומר.
אז זהו, שלא.
אף אחד לא מלמד את הדברים האלה כי חושבים שיהיה להם שימוש פרקטי בחיים. מלמדים את הדברים האלה כי מאמינים שזה ידע בסיסי שאדם מודרני צריך לדעת. ההסתכלות הזאת היא הסתכלות קצת רחבה יותר מזו שמסתובבת היום, שרואה את בית הספר בתור בית חרושת לפועלים ולאנשי הי-טק במקום כמוסד להשכלה.
אגב, גם באוניברסיטה שולטת הגישה הזאת, ונראה לי שבכל חוג יש דרישה לקחת קורסים שלא קשורים למקצוע הלימודים הראשי.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-07-2008, 23:18
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי RP. שמתחילה ב "כימיה ללא ספק, אם כי זה מקצוע..."

מחזק!!!
כימיה היה הדבר הכי נוראי שלמדתי, אבל זה בגלל שהמורה שלי הייתה גרועה לחלוטין.
לעומת זאת עכשיו במכללה למדתי "מבוא לכימיה" שזה בעצם חלק ממה שלומדים בתיכון, והוצאתי 90 ומשהו, הייתה לי מרצה מעולה שאוהבת מונטי פייטון (היא לימדה פעם על האות היוונית "ני" אז אמרתי we are the knights who say "nee"" ומאז היא אהבה אותי)

כמו שאמרתי באשכול הקודם - סוציולוגיה היה נושא ממש מיותר, כל הזמן המורה ניסתה לשכנע אותנו שבגלל שאנחנו עוד לא בני 18 אנחנו לא סגורים על המיניות שלנו ואנחנו נימשכים לגברים. היא גם קבעה שאנחנו מאוהבים באמא שלנו ורוצים לרצוח את אבא שלנו, עכשיו, איך אפשר להכחיש את זה? הריי היא קבעה, אתה יכול להגיד לה עד מחר שאתה באמת אוהב בנות (אבל לא נמשך לאמא שלך) ואתה לא מרגיש שום צורך לרצוח את אבא שלך - אבל אם לא תכתוב את זה במבחן את תיכשל.

אנגלית זה לא מיותר, זה פשוט נילמד בצורה כל כך גרועה - לומדים את זה כל כך הרבה שנים, אפשר היה להשיג הרבה יותר.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:08

הדף נוצר ב 0.14 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר