25-07-2008, 17:05
|
|
|
חבר מתאריך: 02.11.07
|
|
[מאמר] יום סיירת \08\07\23-24
אני יספר על ההגעה בקצרה.
הגענו סביבות 4 למתחם של היום סיירות, ישבנו בציליות מלא מלא זמן והשתעממנו, אחרי זה חלוקת מספרים, בדיקות רופא וציפיה לבר אור, התחילו סביבות 400 איש.
בסופו של דבר הבר אור לא התקיים ואפילו לא הסבירו למה [חם-לא היה].
ארוחת ערב, חלוקת שק"שים ולישון..אני וחברים שלי אישית ישנו גג שעה..כמו כל השאר..
השקמה ב3 וחצי בבוקר סביבות 4 חלוקה [רנדומלית כנראה] לקבוצות, ומתפזרים לדיונות.
אני היתי בקבוצה 4 והינו 17 איש בהתחלה, היה לנו מפקדים ממטכל שייטת ועוד אחד כנראה מחובלים.
הוא לקח אותנו מאוד רחוק, קצת מתיחות, הסבר על היום..להסתדר בשלשות למלא שקים וכו'..
ספרינטים:
המפקד שם את במעלה הדיונה [ההתחלה של הדיונה היתה חול קשיח אבל אחרי זה היתה עלייה עם חול רך ועליה די קשה] אני מעריך שהמרחק היה כ60 מטר הלוך חזור..
"הקפתם ת'את תוך 50 שניות, צא!", הרוב הספיקו אמנם היו כאלה שלא..עוד פעם "צא!" עם הזמן עוד ועוד לא מגיעים..
סדרי הגעה:
לאחר הספרינטים הבלתי אפשריים [הוא עשה לנו כאלה יחסית הרבה, סביבות ה6-7 פעם], יש סדרי הגעה..זה לא ארך הרבה זמן, סביבות ה20 דקות..
לאחר הקטע של הספרינטים+סדרי הגעה פרשו 6 אנשים, נשארנו 11 ויותר לא פרשו.
[אני בסדרי הגעה שמרתי בערך על קביעות והגעתי מקומות 5-6-7]
הפסקה.
אלונקה סוציומטרית:
מקריבים קצת את האת, 4 ראשונים לוקחים אלונקה, חמישי לוקח ג'ריקן השאר עוד סיבוב..
"צא!", ככה סביבות ה20 דקות גם כן, אני אישית לא הגעתי הרבה לאלונקה..רק פעמיים-3..למרות שנתתי כל ספרינט 100% מעצמי עדיין עקפו אותי..לא נורא.
הפסקה.
חפירת בורות:
ללא שום הוראות מיוחדות.."תחפרו בור 1X1X1 עד שנפסיק אותכם" [התרגיל ארך כ25 דקות]..
אין פה מה להרחיב..פשוט לחפור בראבק..עצה שלי:לתכנן קודם כל ת'בור, לסמן את השטח שלו ואז לחפור..לי אישית הלך די טוב אני חושב בבור והוא יצא לי מאוד עמוק..המפקדים לא אמרו לי עליו כלום, היו כאלה שכן אמרו להם..
הפסקה.
שקים:
מילאנו אותם עוד בהתחלה, כל שק מולא בכשני שליש דלי חול [2 דליים], לוקחים אותם על הכתפיים ועושים איתם סיבובים, המרחק הוא כמו שהיה בספרינטים..השק היה די קל יחסית למה שנהגתי להרים ורצתי איתו בעלייה..הרגשתי שהלך לי ממש ממש טוב...רק חבל שהוא עצר אותנו אחרי 3 סיבובים ואז החלק הפיזי של היום נגמר
באסה..כי השמש כבר עלתה והיה די חם..
שיחת סיכום קצרה בסוף מחזירים ציוד, מלא תיזוזים ואנחנו הינו היום האחרון אז קיפלנו הכל..
סביבות השעה 11 נראה לי היו תוצאות:
~400 התחילו
~200 ומשהו סיימו
אני לא יודע תנתונים של האלה שעברו לאנשהו אז אני לא ייכתוב סתם..
|