לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-08-2008, 18:05
  שםגקג שםגקג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.02.07
מס' שאלות בנושא צריבה

נתונים-לפני מס' ימים קניתי צורב LG (multi שיש לו גם תוכנת צריבה light scribe –עובדת היטב)עם הצורב קיבלתי את תוכנת nero7 essentials , כמו כן בבית יש לי מכשיר DVD סלוני קורא DIVX ,וברכב רכשתי לא מזמן מכשיר DVD שגם הוא תומך ב DIVX, ויש לי מס' הופעות חיות בקבצי avi שאותם רציתי לצרוב על מדיות cd או dvd
מודה שנושא הצריבה חדש לי, אבל לפני שפניתי לפורום קראתי מדריכים בנושא תוכנת נרו ובכל זאת יש שאלות:
לאחר שנכנסתי לנרו-ושמתי מדית cd בצורב-בחרתי באופציה של cd –make video cd –קיבלתי את תמונה מס' 1 (מצ"ב 1)-שאומרת צריך full version וחסר לי מרכיב בתוכנה שנקרא MPEG4 מקודד, לאחר מכן שמתי מדיה של dvd –בוחר באופציה של dvd –burn dvd video files –ובאפשרות זאת הוא לא נתן לי בכלל להוסיף קובץ מסוג avi אלא רק bup,vob,ifo (מצ"ב 2 )
לבסוף צרבתי כ data והוא נתן לי לצרוב גם על מדית cd וגם על מדית dvd
השאלות:
1-אינוטואיציה אמרה לי מלכתחילה שצריך לצרוב וידאו ולא צריבת נתונים-מכאן תהיתי היתכן-קראתי-ועדיין אולי חושב שפיספסתי משהו-אולי שצורב בצריבה מסוג נתונים מאבד איכות, ואולי אני צריך סוג אחר של צריבה-בכל זאת מדובר בקובץ של וידאו ולא נתונים?
2- לפי מה שהבנתי מהנסיון של צריבת cd כוידאו שאולי אין לי את הגירסה המלאה של נרו(שקיבלתי יחד עם הצורב)-האם פה הפתרון, וגם אם מה שיש ברשותי זאת לא הגירסה המלאה, מה אני לא יכול לעשות בגירסה שלי שבגירסה המלאה כן אפשר-אם אפשר בהרחבה
3- לאחר שצרבתי כ data-בחרתי באופציה שאני רוצה multi session שיוכל להוסיף קבצים מאוחר יותר למדית dvd ,ואחרי מס' דקות צרבתי קובץ מס' 2 -מה שקרה שה dvd בסלון קרא את 2 הקבצים וה dvd ברכב ראה רק את הראשון(אולי בגלל שלשני לא היה שם), לאחר מכן עשיתי נסיון צרבתי על מדיה 2 קבצים אחד אחרי השני וגם זה שברכב קרא את שני הקבצים-האם זה קשור ל multi session
4-במכשיר ה dvd הסלוני-לאחר ששמתי המדיה לא היה צבע-שחור לבן-לא יודע במה נגעתי בשלט-פתאם נהיה צבע-האם זה קשור לכיוונים מסויימים שצריך לעשות במכשיר הביתי לקבצים מסויימים (כי תמיד כל cd /dvd ששמתי לא היתה בעיה)
5-במכשיר ה dvd ברכב –משום מה אני מרגיש שהצבע 'בקטנה' על מדית dvd יותר נמרך מאשר על מדית cd (במכשיר הביתי לא מרגיש בבעיה)-תמונה פחות איכותית מה dvd הסלוני-האם זה עניין של כיוונים במכשיר ברכב
6-בשני הצריבות צרבתי במהירות הנמוכה האפשרית-האם מוסיף איכות
תודה מראש על תשובות מפורטות לכל השאלות
https://2008-uploaded.fresh.co.il/2...04/35851667.jpg https://2008-uploaded.fresh.co.il/2...04/25946331.jpg
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:35

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר