זה אחד מהברורים שלא, זה היה גימיק חמוד והוא עשה את שלו היטב במהלך ה 40 שנה האחרונות
אגב מגיע כל הכבוד לביטלס על כל הרמזים וההתמדה שבטיפוח השמועה,
החל מהמסרים הסמויים בהרצה לאחור של שירים, דרך גניזת עטיפות אלבום, וכו'... מאוד יצירתי ומיוחד
נערך לאחרונה ע"י Lance בתאריך 26-08-2008 בשעה 23:49.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי -TsAcHi - שמתחילה ב "אופס נפתח כבר אשכול בנושא ,..."
זה אכן הזוי, אבל מצד שני אין שום דבר הזוי ב 11 בספטמבר חוץ מהפחדנות של אנשים לתת למציאות לחלחל לתודעה,
בניינים לא נופלים סתם ככה אל תוך עצמם, מטוסים לא טסים בגובה 3 מטר מהאדמה ע"י ערבים שלא הצליחו להטיס ססנה קטנה.
אבל לא משנה, אם קראת את האשכול ההוא (באמת אבל!) ועדיין לא הפנמת שמשהו מסריח שם, אז חבל על הזמן...
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "זה אכן הזוי, אבל מצד שני אין..."
א. הטרוריסטים למדו בביה"ס מקצועי לטיסה בארה"ב ויש אפילו תמונה שלהם מצולמים על שאר חברי הקורס והרבה חיוכים גדולים וחיבוקים.
ב. אכן לא יצא לי לעיין באשכול ולא ראיתי תסרט שהבאת ואולי באמת אבדוק אך בתור בוגר מגמת תקשורת אני יגיד לך שאין כזה דבר תוכן אובייקטיבי בטלויזיה כך שגם התכנית הזאת , אני מניח יש סוביקטיביות סמויה .
כי כל יוצר מכניס אפילו מבלי לשים לב את הדעות שלו לתוכן שהוא מראה לצופה בתקשורת .
אנחנו רואים מה שהמצלמה מראה לנו ולא בהכרח מה שנכון .
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי -TsAcHi - שמתחילה ב "א. הטרוריסטים למדו בביה"ס..."
אז אתה רואה, חבל שאתה גיבשת דיעה מבלי לדעת כלום - ממליץ לך בחווום לעבור על האשכול,
יש שם טונות של חומר ראיות ברור לכל בר דעת, שהביאו כמה אנשים, הבולט בהם pilon.
שב, תראה כמה מהסרטונים שאני ואחרים הביאו לפני שאתה מתבצר בעמדה כזו או אחרת,
מעבר לזה, היות וכבר קיים אשכול לפול והיות ואנחנו גולשים קצת מהנושא - אז ננעל את הדיון כאן..