13-03-2005, 16:20
|
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"
|
|
חבר מתאריך: 25.10.01
|
|
לא אמרתי שהתלוננת על מנהל...
ציינתי בפנייך אפשרות, כי היה נשמע מנימת דבריך שאינך מרוצה מתפקודו של המנהל הנוכחי ("אין מנהל פעיל"). שים לב שהמשפט שלי התחיל ב"אם" - מילת תנאי - לא קביעת עובדה.
לא הסקתי שאהבת חייך היא למחוק הודעות; ציינתי שמה שיכולותיו של מנהל, מול הגולש הרגיל, מתבטאות ב...יכולת למחוק הודעות. זו המציאות. ולכן, כדי לתרום לפורום, אין שום צורך להיות מנהל (ואף יותר קל כשאינך מנהל, כי אינך צריך להתעסק בתפקידי גננת).
יכולתי לתת לך תשובה, אבל גם כתבתי בטופס הפנייה שלפני שפונים "כדאי גם לבדוק אם שאלתכם כבר נשאלה וקיבלה מענה בפורום משוב". הרצתי הרגע חיפוש על המילה "מנהל" בפורום זה, וגיליתי הודעה שכותרתה "ניהול פורום" - בדיוק הנושא שבו פנית, והתגובה הראשונה לזה שפתח את האשכול, אומרת פחות או יותר מה שאני אמרתי...
ברור לי שההצעה היא לטובתנו, אבל אם אתה, שראית את זה, ורוצה להיות מנהל (וכך לדעתך הפורום ישתפר), בעצמך לא באת וענית לאלה ש"לא ענו להם במשך שבועות", אז מה אתה שונה מהמנהל הנוכחי? מדוע אם אתה תהיה מנהל במקומו, הפורום ישתפר, אם אתה עושה בדיוק את אותו הדבר? ואם כן ענית לאלה ש"לא ענו להם במשך שבועות", אזי מה יעזור לך הניהול בשיפור מצב הפורום, שהוא כבר עכשיו טוב?
|