21-09-2008, 02:37
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.07.08
|
|
"ספקן אדיוט"
זהו כינוי שאתה יצרת לעצמך, אני לא אמרתי את זה.
בנוגע לשאלותייך:
ציטוט:
במקור נכתב על ידי זיו
העובדה היא שלא ניתן לראות אותן.
|
ניתן לראות אותם בראיה אל-חושית(שלמעשה קיימת אצל כל בן-אדם אבל היא פשוט לא מפותחת, או למעשה על מצב של "off")אם תפתח אותה אצלך אתה גם תוכל לחזות בישויות ובנשמות.
מלבד זאת לעיתים נשמות מרכזות אנרגיה לצורך התבלטות-כדי שבני אדם ישימו לב אליהם(מדובר בנשמות שהיה קשה להם להתנתק מכדור הארץ לאחר המוות, והן צריכות עוד זמן להשלים עם המצב, ניתן לכנות אותם גם "רוחות רפאים").
אם אתה רוצה, אתה יכול ללכת לבית קברות(מומלץ בלילה), ותשב במרכזו ותעצום את העינים ואתה תרגיש לבד, אני משער שאתה גם תוכל להבחין בחלק מהנשמות.(מקווה שיש לך את האומץ, כי לרוב בני-אדם חוששים מכל מה שקשור למוות).
ציטוט:
במקור נכתב על ידי זיו
דבר שלא ניתן לראות/לחוש במישורים הידועים לאדם, מתואר פיזית כדבר חסר צורה.
|
טוב, אני לא יודע מאיפה הבאת את הביטוי הזה, אבל שוב, הוא לא מדוייק, ולא מבוסס, ואתה יצרת אותו בעצמך(אני מניח שאין לך סימוכין לכך, נכון?).
בכל מקרה, נשמות ניתן לראות, ועוד יותר ניתן לחוש, והדבר מן הסתם מתבצע במישור הרוחני של האדם, מן הסתם אדם שלעולם לא תרגל מדיטציה לא יוכל להבחין בישויות שלו, או בנשמות, אבל אם תתרגל על בסיס יומי או אפילו שבועי, אתה במהרה תפתח את העין ה3 שלך, ותתגלה לעולם אחר.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי זיו
לא הבנתי איך זה קשור להיפנוזה.
|
באמצעות סוג מסויים של היפנוזה ניתן לגרום לבן אדם להכנס לסוג של תרדמה, ואז בעצם לדבר עם הנשמה שלו(שתבין, שכל מילה שאתה מוציא מהפה זה בעצם הנשמה שלך, פשוט כרגע אתה לא מבין איך העניין מורכב, אז קשה לך להאמין, או שוב, להבין.) באמצעות ההיפנוזה הזו, אני יכול (סתם לדוגמא) לדבר עם הנשמה שלך על כל קורות החיים שלה, מהרגע שהיא נכנסה לגוף שלך כשההית תינוק, ועד לאיך היא עזבה את העולם בגילגול הקודם.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי זיו
מלבד הניסיון שלך לקחת תחום מדעי שנוגע בנפש, כדי להשליך ממנו על תופעות מדעיות אחרות שניתן להדביק אותן לנפש, ולהוציא אותי כספקן אידיוט .
|
בשיא הכנות, בוא נסכם שנינו שזהו האייקון המתאים ביותר:
אני פשוט לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד, אז או שתנסח מחדש, או שתסביר את עצמך יותר טוב, מכיוון שתחום ההיפנוזה הוא הרבה הרבה יותר מורכב מרק התעסקות עם ה"נפש".
לילה טוב שיהיה.
|