21-06-2008, 19:02
|
|
|
|
חבר מתאריך: 31.05.03
|
|
ביקורת - "לפני שהשטן ידע"
לאחר שקראתי כ"כ הרבה ביקורות טובות על הסרט, סחבתי אתמול את החבר וידיד שלנו לראות את הסרט בסינמה סיטי ו... אני לא יודעת איך החזקתי את עצמי מלהירדם במשך 90% מהסרט (אבל אל דאגה, נרדמתי בסופו...), סרט כ"כ גרוע לא ראיתי ה-ר-ב-ה זמן (בעצם כשחושבים על זה, סוויני טוד רץ בקולנוע לא ממזמן, לא ? )
אז מה יש בסרט ? -ספויילר- סצינת סקס בתחילתו (לא מוצלחת במיוחד), הציצים של מאריסה טומיי הם לא היחידים שתראו בה ; lame robbery עם תוצאה צפויה מאוד, הפרצופים הנוירוטיים להחריד של איתן הוק (מי שראה "לקחת חיים" יודע על מה אני מדברת...) עוד קצת ציצים של מאריסה טומיי, בגידה צפויה, האישה המתוסכלת מינית (אמרנו סצינת סקס גרועה בהתחלה ?) עוזבת את בעלה לטובת אחיו, בנאום "קורע הלב" שהיא מבשרת לו שהיא עוזבת הוא לא מניד עפעף ולקינוח - היא מבקשת ממנו כסף, הוא מצידו אומר לה "קחי, אני אוציא מהבנק אח"כ" (WTF???) וכמחווה "עצבנית", שופך חלוקי נחל לאיטם על שולחן הזכוכית; את הסוף לא ראיתי (ע"ע נרדמתי ), אך סיפרו לי ומסתבר שהוא לא היה הפאנץ' ולא הפסדתי מאום.
שום אקשן, שום מתח, אפילו לא שחקן אחד חתיך כנחמה (ולאלו שבנו על מאריסה טומיי, הציצים שלה בכלל לא משהו...), אפילו לא דרמה, נרדמתי והיה משעמם בעליל . אי אפשר להגיד גם ש"לא קלטתי את העסק" כי אני אוהבת דרמות וסרטי אקשן מתוחכמים אבל לא היה מזה ולו מעט, עשוי בצורה צפויה ולא מרתקת בשום אספקט .
ולסיכום העניין - לא מומלץ בכלל, חבל על הזמן ועל הכסף .
נערך לאחרונה ע"י Gwenhwyfar בתאריך 21-06-2008 בשעה 19:09.
|