14-05-2008, 22:28
|
|
מנהל פורום צבא ובטחון
|
|
חבר מתאריך: 04.05.02
|
|
חתונה? אני? לא הגיוני!
עוד שלושה שבועות זה קורה.
למשך יום אחד (ובמיוחד הערב) אנחנו נהיה בעין הסערה, הכוכבים של הסרט, מסמר הערב, וכל קלישאה אחרת שמתאימה למעמד.
נפגשנו כאן לפני שלוש וחצי שנים, בצ'אט של פרש. היא היתה המנהלת של 20+, אני המנהל של צבא ובטחון. לרגע לא חשבנו שהשטויות המקסימות והתמימות של זוגיות קלילה בתחילת הדרך אכן תוביל אותנו אל הרגע הזה.
בתרבות שלנו כבר הרגו את החתונה מכל הכיוונים. אמרו שהיא פאסה, מיותרת, לא עדכנית, מקור לצרות ועוד הרבה שטויות אחרות... אני חושב שהאמריקאים - שבעצמם אחראים לכך - גם המציאו את התשובה האולטימטיבית לדברים הנ"ל: BULLSHIT.
קשה לצמצם שנה של הכנות להודעה אחת קצרה. הרי אי אפשר באמת להעביר שחור-על-מסך את השעות על שעות שהושקעו במרכיבים הכביכול-בנאליים של הערב: איפה מתחתנים, מה אוכלים, הביגוד והעיצוב והתוספות וכל השאר. יש הרבה שאומרים שזה לא ממש משנה אבל תזכרו חברים: אלוהים נמצא בפרטים הקטנים.
אני מקווה שאראה יפה בתמונות של היום הגדול והמרגש בחיי. אני יודע שהיא, בשמלה הלבנה, תהיה מדהימה ועוצרת נשימה יותר מאי-פעם - הרבה יותר מכל פעם שאני נכנס בדלת והיא יושבת שם מולי עם המבט הממזרי שמאחורי העיניים המדהימות שלה.
אף אשכול לא יכול להעביר את ההתרגשות, את הלחץ, את החלומות-בהקיץ בדרך הביתה אחרי העבודה שלוקחים אותך בשבריר שניה מעבודה מטמטמת ושגרתית לחלומות על היום המאושר ביותר בחיים - ועדיין, רציתי לשתף אתכם כדי להחזיר חיוך קטן של זכרון מתוק לאלה שכבר היו שם ולתת טפיחה מעודדת על שכמם של אלה שיהיו בעתיד.
אני מאחל לכולכם שתדעו את האושר שאני יודע, וקצת מרחם על הרווקים מביניכם שלא יזכו להיות בעלה של האשה הכי מדהימה בעולם