13-05-2008, 01:33
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.05.07
|
|
8 כללים פשוטים וקוראים לי ארל? איפה, בסטאר וורלד?
בכול אופן, סיכום הפרק של היום: חיכינו חיכינו, וסוף סוף זה הגיע. אחלה פרק וממשיכים עם הסיפורים ההזויים עד טירוף של האנשים אותם דונל-דול-יאנג (זה השם, נכון?) מייצגים, והפעם רופא שיניים עם פטיש מהסרטים (אם אפשר לקרוא לזה כך) - מגורה מינית כשאישה דורכת לידו על ג'וקים, בעעעעעעעעעע, רציתי להקיא.
מקדרמוט ממשיך בתצוגות הענק שלו מהעונות הקודמות ושוב גורם לי לתהות איך הבנאדם פשוט נעלם אחרי עונה 7 (הוא לא שותף בעונה 8 למי שלא יודע) וחזר לטלוויזיה רק בשביל להיכשל בענק עם "עקרי בית נואשים", או כמו שבאנגלית קוראים לזה תותחים / Big Shots. בכול אופן, בחזרה לפרקליטים.
אז פשוט אין על דיוויד אי. קלי - הבנאדם משחרר מהתחת כמויות סדרות בקצב אש, וכול אחת (אפילו שבקושי ראיתי סדרה וחצי) מצליחה בענק, למרות שלא נראה לי שיש משהו שמתקרב לזה - בכל זאת הבן אדם כתב את רוב פרקי הסדרה (וגם את זה). כיף לראות שוב את ווגלמן - אני מת על השחקן שעושה אותו - פנסטסטי. היה מגניב לראות את בגדי הנזירה תלויים שם כמו מעיל חורף. מישהו עוד חשב שכשהיא באה אליו לארוחת ערב והוא החזיק את הסכין והתקרב, שהוא ינסה לשסף לה את הגרון? זה היה מתבקש.