22-05-2008, 08:58
|
|
|
|
חבר מתאריך: 10.10.04
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי y o g e v
היום בדקתי תעדשה הנל...
מבדיקה חיצונית היא נראת בסדר גמור...אין שריטות וגם על (העצמאית?)על העדשה אין שריטות היא באה עם פילטר... בדקתי באור בתוכה ראיתי אין בה דברים זזים שבורים פטריות וכו'...
אבל שמסירים תמכסה למטה ראיתי בחלל הקטן שיש שם .. אבק קטנטן..יודעים המין שערות ממש קטנות שמצטברות...
יש שם ממש קצת ובצדדים...וקצת ממש על הזכוכית...מקדימה גם יש אבל זה לא בעיה מיוחדת..
אם זו לא "בעיה מיוחדת" והלכלוכים גם לא מפריעים לצילום אני לא חושב שזו בעיה, בנוסף תמיד אפשר למסור לניקוי.
כאשר צילמתי התמונות יצאו מאוד איכותיות למרות התנאים הלא ממש טובים צילמתי על איסו 800.. אז רואים רעשים בהגדלה....אבל זה המצלמה נכון?
הרעש הוא פקטור של המצלמה..
ומה שהטריד אותי אילו מריחות במהירות 200-100 במכוניות נוסעות וכאילו... אני הייתי בלי עדשות מגע כך איני רואה במדוייק דרך העינית... אבל עדשה עם מנוע פיקוס USM צריכה להתפקס במהירות לא?שאני לחצתי לא חיכתי שתתפקס או משהו לחיצה מהירה...
לפי בדיקה שלי חצי לחיצה היא התפקסה במהירות עצומה...
אז למה יש תמונות שנמרחו לי?
בגללי או בגלל העדשה?
לרוב זה צולם ב200MM ובמהירות בן 100ל200...
כי המכוניות נסעו.. אז סביר להניח שתהיה מריחה במהירויות כאלה.. יש לך דוגמא להראות?
הצבעים יצאו יפים... ובהגדלה עם התוכנה של הXP.. האיכות טובה...
יש לי 17-50 של טמרון ואני רגיל לתמונות די טובות...
אז בבקשה תתיחסו לכל מה שהעלתי ותאמרו לי אם יש לי ממה לחשוש כי אני רוצה לסגור תעסקה מהר.....תודה רבה רבה לכולם..
|
התגובות שלי באדום..