מנהלת פורום קולנוע וטלוויזיה ...•*•●✩●•*•... המקסימה של הפורום =^◡^= ♡
חבר מתאריך: 03.10.06
האירוויזיון
האשכול בעיקר בשביל לתגובות אחרי האירוויזיון (ובשביל להקדים את כולם, כמובן )
אבל פתחתי אותו עכשיו בשביל לשמוע מה אתם חושבים על כולם עד כה (: (ועל בועז, כשהוא יעלה)
בנתיים אני קצת חוששת... כולם מביאים את מיטב מופעים האור-קוליים שלהם, ואנחנו עם מישהו עם גיטרה כאילו אנחנו בקומזיץ' השכונתי (בצחוק, כן?)
אבל בהצלחה בכ"מ!
אני בכלל בדעה שהשירים שאנחנו שולחים (להוציא את פינג פונג וטיפקס)
הם השירים בעלי ההופעות הכי נורמליות באירוויזיון.
וזה כולל את בועז לעומת היצורים מפינלנד או הציפור
מהמדינת שקר כלשהו שממנה היא הגיעה בחצי גמר.
לא בטוח שנגיע לשלושה הראשונים בועז זייף לא מעט והביצוע שלו בחצי הגמר היה הרבה יותר טוב ומרשים.
התרשמותי עד עכשיו:
אנגליה - נחמד אבל לא מספיק בשביל אוורויזיון..
קרואטיה - כנ"ל
שתי המדינות האלה נו מה שמם (מס' 6)- הופעה בסדר, שיר עלוב חח הם בטח אמרו לעצמם גם ככה לא נזכה אז יאללה נעשה קצת צחוק
גרמניה - שיר "שיגרתי" ביותר מהסוג זבל שאתה שומע ברדיו בשפע.. בין המקומות האחרונים בטוח.
פינלנד - ראו שזה הלך להם ב2006 וחזרו לזה ובגדול -אהבתי.
קול מצוין לסולן והופעה הכי מרשימה עד כה יש מצב טוב להתייצב בין שלושת המקומות הראשונים.
אלבניה- הזמרת פשוט שווה בטירוף תוסיפו לזה קול מהמם והופעה מטריפה =מקום בין השלושה הראשונים אני די בטוח.
פורטוגל - שיר מאפן ובטוח שיהייה לי סיוטים בלילה מהבחורה המפחידה הזאת חחח.
לטביה - חח WTF??!! די מסכם את דעתי חח
נ.ב - איפה ג'ק ספארו?
שוודיה - עוד שיר "רגיל" עם הרבה פקה פקה ומה לעזאזל עבר על הפנים שלה? שלו? או שאולי זה חייזר מהסט של "גברים בשחור"?
דנמרק - אחרי אחד השירים הטובים שנשמעו באוורוזיון (fly on the wings of love - olsen brothers בשנת 2000)
ציפיתי ליותר .. אבל אני אוהב סך הכל תשירים שהם מביאים שנה אחרי שנה לאוורויזיון.
.- ביינתים אלבניה הכי אהבתי-
נערך לאחרונה ע"י -TsAcHi - בתאריך 24-05-2008 בשעה 23:17.
אני כבר דקה ככה:
מהשניה שראיתי את הפיראטים של לטביה.
השיר נחמד, אבל התלבושות הורסות מצחוק... (טוב, הכל מצחיק אותי באירוויזיון היום... כל אחד מנסה להציג את הייחודיות שלו עם תלבושות כמה שיותר מטורללות...)
וממש אהבתי את נורווגיה וארמניה, ניסיתי להצביע לנורווגיה, אבל ההצבעות לא התקבלו.
גרמניה נתנה הופעה מזוויעה ברמות.
אוקראינה גנבו את ההופעה מארמניה.
לרוסיה היה שיר ושואו נחמדים, אבל אני ממש שנאתי איך שדימה בילאן שר, ולדעתי ממש לא הגיע לו לזכות.
ודווקא ממש אהבתי את השיר של בועז. בהתחשב בזה שכולם שונאים אותנו, ושלא היה לו שואו בכלל הוא הגיע די גבוה.